• 瀏覽: 4,658
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
+9
香港即時多咗幾十萬百萬富翁。離婚率少咗,結婚率多咗。人口稠密率增長多咗。

唔好出咁多膠帖啦~

點解會“多咗幾十萬百萬富翁” 呢? 馬會派錢、遺散費 ?🤔😯

引用:
原帖由 純情的結他 於 2020-2-5 11:59 發表
香港即時多咗幾十萬百萬富翁。離婚率少咗,結婚率多咗。人口稠密率增長多咗。
執對社會有益,對利益者有害。少了人死亡,少了增長百萬富翁。

而家同執笠都差不多喇。全部外圍投注站閂埋門。點投注呢?

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-2-5 01:01 PM 發表

執對社會有益,對利益者有害。少了人死亡,少了增長百萬富翁。
講得啱。👍

就算地球爆裂,馬會都唔會執笠

😷😷其實講執笠就真係冇咁易。不過,有可能停止賽事。睇吓今日雙位數字感染。一旦唔好彩馬房內啲職員或工作人員感染到就大拎樂了。人傳🐶已經第二宗了。啲🐎咁值錢。嗰時唔知點計算了。😷😷

引用:
原帖由 純情的結他 於 2020-2-5 02:50 PM 發表
而家同執笠都差不多喇。全部外圍投注站閂埋門。點投注呢?
你吾識㩒電話定智能手機嘅App?

引用:
原帖由 daimonster 於 2020-3-21 01:11 PM 發表

你吾識㩒電話定智能手機嘅App?
我嗰部係係龜仔機。冇呢啲功能🥱

投注站都唔知幾時開番?好快就到季尾了。投注站啲職員都冇工開。佢哋大部分係時薪。嗰啲乜基金物基金保償會唔會包括呢啲職員在內?

引用:
原帖由 純情的結他 於 2020-4-19 03:47 AM 發表
投注站都唔知幾時開番?好快就到季尾了。投注站啲職員都冇工開。佢哋大部分係時薪。嗰啲乜基金物基金保償會唔會包括呢啲職員在內?
出膠帖前都要搜集下資料先架
馬會到目前為止
並未有實施裁員、減薪、放無薪假等措施
受疫情影響開工不足既時薪兼職員工
可獲馬會最多約半個月收入既補貼
呢班兼職員工仲符唔符合申請政府補貼既資格
你自己計一計數

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2020-4-19 05:34 AM 發表

馬會到目前為止
你自己計一計數 ...
咁冇工番,算唔算失業呢?

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2020-4-19 05:34 AM 發表

馬會到目前為止
你自己計一計數 ...
咁都算膠帖。咁長年累月出星座嗰啲乜乜物物算乜嘢帖?黑膠帖?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]