• 瀏覽: 943,676
  • 回覆: 7,397
  • 追帖: 267
+678
引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-10-9 10:17 AM 發表

我覺得今日唔同往日,佢地民意一轉,就會俾 fb/tg 洗兩日又變返喪屍的了
咁容易變返曱甴,即係根本無腦.

阿爺管 fb/tg 是對的

引用:
原帖由 hg2488 於 2019-10-9 12:06 PM 發表

這個真, 正如我妹妹有個朋友明明變返藍, 昨晚睇咗上水站閘內有疑似警察的蒙面人條片, 又真係信警察扮暴徒破壞港鐵, 變返黃, 真係好無奈
咁既話⋯其實佢應該無變過

引用:
原帖由 hg2488 於 2019-10-9 12:06 PM 發表

這個真, 正如我妹妹有個朋友明明變返藍, 昨晚睇咗上水站閘內有疑似警察的蒙面人條片, 又真係信警察扮暴徒破壞港鐵, 變返黃, 真係好無奈
香港好多你妹妹朋友呢種人, 媒體講乜佢信乜, 人云亦云, 完全唔識思考, 這正正係最易被煽動的一群
恕我得罪講句, 呢班人根本係冇腦, 香港若死, 就係死喺呢班人頭豬腦既人手上

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-10-9 01:01 AM 發表

小女人呢? 先謝馬兄解答
應該係指林鄭

引用:
原帖由 路過的閑人 於 2019-10-9 01:19 PM 發表

應該係指林鄭

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-10-9 01:14 AM 發表

講無用ga , 做啦,今晚就是旦揾間警局,衝入去咬人,曱甴~~
佢唔敢

明天是雙十,1956 年的一場國民黨特務和香港黑社會連合發動的一場暴動,當時主力係攻擊中資機構,荃灣深水埗成為無政府狀態,班人奸淫擄掠,無所不為,最後要出動英軍平亂。

如無意外,曱甴明天又會 Hi,大家小心!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-9 01:19 PM 發表

尋日林鄭行會後見記者有講過唔排除向中央尋求協助

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-9 01:01 PM 發表
堅持食美10357028
馬兄👍我都想支持下,而家搵間美心都唔易

引用:
原帖由 SKY2019 於 2019-10-9 09:04 AM 發表

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-9 01:33 PM 發表
明天是雙十,1956 年的一場國民黨特務和香港黑社會連合發動的一場暴動,當時主力係攻擊中資機構,荃灣深水埗成為無政府狀態,班人奸淫擄掠,無所不為,最後要出動英軍平亂。

如無意外,曱甴明天又會 Hi,大家小心! ...
馬兄,到今為止呢場大片,應該大家都睇到誰是導演美國,大老板呆灣,香港嘅小老板財閥,臺前嘅演員衝擊手,和臺後嘅偽人內鬼,我真係唸唔到小老板行到今日可以點呢?亞爺一定唔會屈服就肯定的了,咁小老板點解會咁沙膽呢?最後結果結局小老板會點落場呢?

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-10-9 01:33 PM 發表

如無意外,曱甴明天又會 Hi,大家小心! ...
馬兄,到今為止呢場大片,應該大家都睇到誰是導演美國,大老板呆灣,香港嘅小老板財閥,臺前嘅演員衝擊手,和臺後嘅偽人內鬼,我真係唸唔到小老板行到今日可以點呢?亞爺一定唔會屈服就肯定的了,咁小老板點解會咁沙膽呢?最後結果結局小老板會點落場呢?

引用:
原帖由 毛毛手 於 2019-10-7 01:57 發表
來自我工人姐姐的一手資訊:
星期日晚佢見到一個菲律賓人在公園好攰咁坐喺度,就問佢點解咁攰。個菲律賓人話去做左一個下午暴徒,幾個鐘收4000蚊。 ...
再follow up以上的事件。
我工人姐姐話有個菲律賓人收錢做暴徒拉左,菲律賓新聞有報道。基本上個個有留意佢地自己新聞的菲傭都知。如果有菲傭你地可以求證下。但我奇怪警方唔報道呢件事,係故意?

我問過一個做警察的朋友,不過佢唔係前線。但佢知道得返4000蚊已經俾中間好多層抽哂水,估計香港青年過萬甚至2萬!一如K兄預料,暴徒身價已經提升左好多!

引用:
原帖由 sugarwind 於 2019-10-9 01:53 PM 發表

馬兄👍我都想支持下,而家搵間美心都唔易
遇到,又要食飯,就算貴少少,都食!

引用:
原帖由 hanE 於 2019-10-9 01:55 PM 發表

馬兄,到今為止呢場大片,應該大家都睇到誰是導演美國,大老板呆灣,香港嘅小老板財閥,臺前嘅演員衝擊手,和臺後嘅偽人內鬼,我真係唸唔到小老板行到今日可以點呢?亞爺一定唔會屈服就肯定的了,咁小老板點解會咁沙膽呢?最後結果結局小老板會點落場呢? ...
問題係阿爺係過去 22 年都屈服嘛!所以,小老板嘛覺得今次唔會有分別!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]