• 瀏覽: 1,182,444
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-29 10:49 PM 發表

服咗你,我就無膽量研究死人八字,怕「搵我算帳」
呢啲先夠真實呀,唔係點磨出真功夫

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-9-29 10:42 PM 發表

睇完馬兄同一眾師兄姐 尾段對話,感覺一頭霧水。XD.
你咪當我叫你哋做多D運動,個人fit啲,有乜事起上嚟,走佬都走快啲吖嘛!

引用:
原帖由 stanleyckc 於 2019-9-29 10:24 PM 發表

大咀巴兼夾面皮成尺厚
+1

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2019-9-29 09:22 PM 發表

我除左繼續儲糧同培屋企人之外,就無野可以做,講得難聽D就係等死……😓
祝大家好運。
唔好咁灰
事情總會有轉機

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-29 10:47 PM 發表

放心!
有Gamemaster照住我! 冥冥中就安排咗,10月13至16日,我唔喺香港。(等我冇眼屎乾淨。。。冇眼睇)
小心 記得大家間中都要報下平安

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-29 10:30 PM 發表

暫時呢段膠著狀態,我都冇乜嘢好講。
不過我早已經收到指令,要為香港出力。
時間到了,我就會做野。
希望大家暫時再繼續忍耐一下,避免無辜白白嘅受傷。
大家呢段時間可以做多啲運動, 操fit自己應付將來之餘, 做運動又可以排解抑鬱情緒。 ...
呢排天氣開始轉涼我都準備練跑,抖咗大半年

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-29 10:21 PM 發表

一切皆有定數,非人力可為,隨心隨勢而行吧,莫要難過,此乃因果業報,不能逃避。

你我相知而相惜,緣份確是奇妙,
各版友共聚於此,也是機緣注定。

三年多前斗膽大發謬論,只因悟通一難題,為何揀我?

因為我係大咀巴 兼夾面皮成尺厚。

個天都撐我上來呢度廢UP, 仲有乜好驚?

阿馬,自己唔出帖咪好似我咁囉,依附係各大佬個post, 中意就UP幾句,唔得閒嘅話就潛下水,好爽架 :lo ...
硬野買左我已入左9成去保險箱

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-29 10:52 PM 發表

你咪當我叫你哋做多D運動,個人fit啲,有乜事起上嚟,走佬都走快啲吖嘛!
我見馬兄提到 其中一個未日論,是和這個有關嗎????

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-29 10:46 PM 發表

訓緊都可以悟道嘅,坐緊車又可以,甚至拜緊山都可以。

我嘅斗數靠實戰磨出嚟,拜山嘅時候有好多先人,有生死年月日,八字斗數版友問點解可以定盤咁快咁準,而家你明啦 ...
大師咁你對痴瘋參選有咩睇法?

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-29 10:29 PM 發表

而家開始儲,盡力儲!
但藥太早儲會過期
還是晚些時候買都可以?

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-9-29 10:50 PM 發表

大師都要繼續上來吹下水啊
當然當然,趕都唔走

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-9-29 10:56 PM 發表

但藥太早儲會過期
還是晚些時候買都可以?
如果抗生素,只有一年有效期,放雪櫃應該可保存耐d

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-29 10:55 PM 發表

大師咁你對痴瘋參選有咩睇法?
都唔係長命嘅人,唔浪費時間講佢

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-29 10:51 PM 發表

又少一個留言地方😩  係咪大事將近 好似留言地方
越來越少咁
唔會架,Kallan 可能會繼續開天南地北,K 君的二極經濟大家一樣可以吹水,除此之外,仲有大叔帖,我一樣去,吹水地方一樣有。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-29 10:46 PM 發表

訓緊都可以悟道嘅,坐緊車又可以,甚至拜緊山都可以。

我嘅斗數靠實戰磨出嚟,拜山嘅時候有好多先人,有生死年月日,八字斗數版友問點解可以定盤咁快咁準,而家你明啦 ...
比多一個大師睇下有冇興趣研究一下:
戴妃,時間1400,誤差上下不多於兩分鐘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]