• 瀏覽: 1,181,598
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-22 03:03 PM 發表

去左大灣區考察,返尼又變天了!
20% 應該祗係前菜,睇老美一野就上 10%,頂左四晚,睇佢點頂!!!!
尋日班友咁激,反影曱甴暴亂戰線加碼!正常,老美貿易談判失利,英文無左二個邦交,地産佬條氣唔順!!!!
有排玩!!!!!好彩,自己 d 調配系 15 前搞掂左!!! ...
馬兄,我都感覺今次老美回購利率事件都幾大鑊,因為:
1. 回購(repo)係金融海嘯以黎嘅首次
2. 連續4日都要做回購
3. 有報導話其實好多銀行有錢,不過唔借比其他銀行
我估黎緊應該有大事發生!

引用:
原帖由 smky 於 2019-9-22 07:55 PM 發表

我估黎緊應該有大事發生! ...
10月,股市第四季做埋全年波幅,我估。

引用:
原帖由 twsbabycat 於 2019-9-22 07:54 PM 發表

元朗yoho都有曱甴怪叫~
新地+港鐵 發展商
Yoho
圓方
新城市
暫時吾多見有你瓜商場

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-22 07:58 PM 發表

新地+港鐵 發展商
Yoho
圓方
新城市
暫時吾多見有你瓜商場
手褲有乜商場?

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-9-22 08:01 PM 發表

手褲有乜商場?
好想去唱國歌嗎?暴徒搞事,新聞一報到時就會知,吾去攪事就證明到港區公仔會大佬系真正幕後叛國軍支持者

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-22 07:08 PM 發表
而家邊個痴老尾就等於不歸路。

好似之前一開波新地吾比差佬入商場,今日終於攪到佢哋,我系非常支持警察按新地要求,吾入去商場裡面,話之佢成個商場燒晒去,燒埋暴徒自己陪葬。

呢班四大家族,為咗錢同佢老尾合作賣港,我預感佢哋一個一個會開始後悔。做生意既人,純粹系要錢,吾會攪到參與去開戰咁笨。而家洗濕咗個頭,睇怕都要繼續攪落去比千夫所指。

遲下,移民咗去米割既中國人,睇怕想撤資或離開米割,隨時都會比人 ...
火燒旺地 好事尼架 身痕鷄越燒越旺 燒多D 旺多D
移民去老尾嘅 想唔想做中國人 撤唔撤資, 離開與否 完全系佢地個人選擇 踩九佢 自己有冇着數呢

引用:
原帖由 木雞 於 2019-9-22 08:07 PM 發表

火燒旺地 好事尼架 身痕鷄越燒越旺 燒多D 旺多D
移民去老尾嘅 想唔想做中國人 撤唔撤資, 離開與否 完全系佢地個人選擇 踩九佢 自己有冇着數呢
睇落佢地盤絲毫無損,個場都系留來護著班癲狂症多d。圓方今日冇咩樹,應該系因為圓方非獨立發展商,開工前落咗order叫咗班兵吾准拆佢地盤。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-22 03:03 PM 發表

去左大灣區考察,返尼又變天了!
20% 應該祗係前菜,睇老美一野就上 10%,頂左四晚,睇佢點頂!!!!
尋日班友咁激,反影曱甴暴亂戰線加碼!正常,老美貿易談判失利,英文無左二個邦交,地産佬條氣唔順!!!!
有排玩!!!!!好彩,自己 d 調配系 15 前搞掂左!!! ...
老馬 大灣區考察見到嘅野 可以不吝分享吓嗎? 呢度講聲多謝先

引用:
原帖由 smky 於 2019-9-22 07:55 PM 發表

我估黎緊應該有大事發生! ...
凖備充足,靜觀其變!

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-22 08:11 PM 發表

睇落佢地盤絲毫無損,個場都系留來護著班癲狂症多d。圓方今日冇咩樹,應該系因為圓方非獨立發展商,開工前落咗order叫咗班兵吾准拆佢地盤。
絲毫無損 即系旺唔到佢 睇怕D勇武要落多幾錢肉緊

身邊的黃屍朋友,好似見唔到暴徒燒警車搶警棍警槍,只見到警察打人

引用:
原帖由 JamesIeong 於 2019-9-22 08:27 PM 發表
身邊的黃屍朋友,好似見唔到暴徒燒警車搶警棍警槍,只見到警察打人
FB搜索引擎會自動彈出黃絲暴徒有關臉書比佢哋睇,選擇性。

引用:
原帖由 SKY2019 於 2019-9-22 19:22 發表

不如擔心吓有冇子彈、槍和毒品流入香港好過拉,Fed Express機師俾大陸海關捉咗,話唔定有好多漏網之魚呢?到時黑衣人開片,真刀真槍㗎
你話海關無放水俾黑槍入港,講都唔信啦

咁倒不如先對付海關,堵截黑槍入港源頭先

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-22 19:27 發表

用自己支配槍暫時就未必,否則尋日就吾會有暴徒搶警槍。佢哋而家千方百計再想達到目的既似系嫁禍警方,大造文章。
但係不能排除海關發動政變攻擊政總可能性

海關放水俾黑槍進港,加上自己發動政變,到時警察就腹背受敵

算啦,今日新知識!
今日有個post:佢地話警察暴力,我叫佢地睇tbb直播先講
佢叫我吾好睇有立場既tvb新聞,睇多D中立既立場新聞
我個腦停左一陣,笑左,吾識反應!佢真心想幫我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]