• 瀏覽: 1,182,591
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-22 04:10 PM 發表

乜野息口?
睇老美一野就上 10%,頂左四晚,睇佢點頂!!!!-請問這個是說利率的息口嗎?

引用:
原帖由 stanleyckc 於 2019-9-22 04:08 PM 發表
曱甴自焚 !
今次已經系第二次,仲吾識收手,下次再出事,好大機會成班黑妓同埋真記拎住camera 發傻咗咁睇住邊條友活生生燒死。

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-22 07:48 AM 發表

但係警察又乜都唔做
收晒海關啲配槍就已經解決
點可以話收就收架又吾見入境處職員要配槍?有人話海關好得閑,但一收到情報要做嘢就有一定危險,所以先比佢哋配槍啦~

引用:
原帖由 koka889 於 2019-9-22 04:34 PM 發表

睇老美一野就上 10%,頂左四晚,睇佢點頂!!!!-請問這個是說利率的息口嗎?
美國第一晚投錢前,銀行拆息抽升至 10% ,聯儲局注資方回復正常水平,如是者前後四晚。這些是急起急落,請自己搜尋四日前新聞。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-22 04:51 PM 發表

美國第一晚投錢前,銀行拆息抽升至 10% ,聯儲局注資方回復正常水平,如是者前後四晚。這些是急起急落,請自己搜尋四日前新聞。
謝謝!

引用:
原帖由 科姐 於 2019-9-22 01:35 AM 發表

睇到火都黎,希望幾位大叔無大礙啦
有個應該重傷,唔知過唔過到今晚 .....

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2019-9-22 05:08 PM 發表

有個應該重傷,唔知過唔過到今晚 .....

影片
祝福!
今朝睇新聞睇到喊,落街食早餐d街坊都媽媽聲
有心無力好無奈

引用:
原帖由 科姐 於 2019-9-22 05:42 PM 發表

祝福!
今朝睇新聞睇到喊,落街食早餐d街坊都媽媽聲
有心無力好無奈
的確!宜家除咗返工,就係屋企附近走動,完全冇心情出街行,好唔想睇倒啲曱甴攪過嘅地方啲痕跡。還好黃大仙地鐵旁支國旗重喺度,每次返工行過都懐住珍惜嘅心情抬高頭望下

剛看TBB新聞,老美冇錢搞登月登火星,叫澳洲老比錢,合作?120億美元,燒得幾耐?

而家邊個痴老尾就等於不歸路。

好似之前一開波新地吾比差佬入商場,今日終於攪到佢哋,我系非常支持警察按新地要求,吾入去商場裡面,話之佢成個商場燒晒去,燒埋暴徒自己陪葬。

呢班四大家族,為咗錢同佢老尾合作賣港,我預感佢哋一個一個會開始後悔。做生意既人,純粹系要錢,吾會攪到參與去開戰咁笨。而家洗濕咗個頭,睇怕都要繼續攪落去比千夫所指。

遲下,移民咗去米割既中國人,睇怕想撤資或離開米割,隨時都會比人用槍指頭。

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-22 16:50 發表

點可以話收就收架又吾見入境處職員要配槍?有人話海關好得閑,但一收到情報要做嘢就有一定危險,所以先比佢哋配槍啦~
依家海關咁多暴徒,俾佢地佩槍,有朝一日政變衝入政總仲得了

有行動的話,就向警方借槍,用完交還警署槍房就得

用得緊急法,自然要消滅所有敵人,包括內部敵人

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-22 07:14 PM 發表

用得緊急法,自然要消滅所有敵人,包括內部敵人 ...
不如擔心吓有冇子彈、槍和毒品流入香港好過拉,Fed Express機師俾大陸海關捉咗,話唔定有好多漏網之魚呢?到時黑衣人開片,真刀真槍㗎

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-22 07:14 PM 發表

用得緊急法,自然要消滅所有敵人,包括內部敵人 ...
用自己支配槍暫時就未必,否則尋日就吾會有暴徒搶警槍。佢哋而家千方百計再想達到目的既似系嫁禍警方,大造文章。

元朗yoho都有曱甴怪叫~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]