• 瀏覽: 1,182,519
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
義和團或法輪功邪教式文宣

引用:
原帖由 fight1985 於 2019-9-19 09:48 PM 發表

維維起碼有身材加都可以講到食物口感,千七除左食貴野無其他作為,加埋定位食貴野真系唔討好,因為個節目本身就唔系甘定位
係,正如之前所講,維維係有進步嘅,千七姐就........

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-20 01:53 PM 發表
義和團或法輪功邪教式文宣10267806 10267807 10267808 10267809 10267810
哇,''老屈''唔洗演員、唔洗劇本嫁....
之前爆眼女、大肚腩起碼有落場、落力演出,
而家影疊廢紙,指下個鼻就當有,
低成本製作,冇創意,真係一蟹不如一蟹

引用:
原帖由 dorachicken 於 2019-9-20 12:44 PM 發表

coco sir好cute,  haha,  成個細佬仔咁
你去看了啦?笑死啊。
還有位阿sir,過深圳關被關員叫埋一邊查,關員問佢咩職業,佢話警察,攞埋工作証出嚟。深圳關員突然拍佢膊頭話:辛苦了,加油!
佢即刻眼圈紅曬。

引用:
原帖由 清晨小小樓奴 於 2019-9-20 08:52 AM 發表

哇,痴喇的方便麵後要喝巧多巧多水噢。
痴喇=支那

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-9-20 01:25 PM 發表

食太多無益啊
嗯嗯,從未試過咁大堆

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-20 01:53 PM 發表
義和團或法輪功邪教式文宣
智障P圖
吾知幾時有團體活動去大清潔呢?

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-9-20 08:10 AM 發表

斗音跟B站有甚麼分別?之前只識斗音,以為類似大陸版youtube。
B站係比較綜合,有唔同種類視頻,包括動漫畫或動畫(完整)追番好選擇,亦都台灣布袋戲添,但版權受區域限制,香港睇唔到。
另外有好多主題短片,鬼蓄,舞蹈(傳統,2次元等),有遊戲直播。
又有教學類嘅視頻,例如電腦編程,ai, 數學等,成套教程。

另外,b站風格加用戶主播內容比較動漫2次元風。

抖音就以娛樂類嘅短片為主。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-20 03:04 PM 發表

師兄有口福。
我只係返順德時,d表哥帶我去食普通野,但走地雞,豬雜粥,蒸魚咀,已經正到不得了
順德咁多好嘢食,已經好正啊~

看到這些,就睇得出曱甴係冇人性

引用:
義和團或法輪功邪教式文宣10267806 10267807 10267808 10267809 10267810
總有人信,1萬人有100人信就夠

(點止100人😵

曱甴連小學生也不放過洗腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]