• 瀏覽: 1,182,071
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-9-16 10:29 AM 發表

啱啱試多次,都係咁
可否借圖問吓果邊嘅師兄師姐?

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-16 10:18 AM 發表

填咗部分嘅島,搬d現時設施例如油庫及成個貨櫃碼頭搬過去,果d舊設施用地即刻起樓,又已經有哂道路網及附近嘅社區,隨時唔駛三年起到一大埋樓。
...
到時地主會屯d農地攞黎種大豆啦🤭🤭🤭

引用:
原帖由 藍莓奶昔 於 2019-9-16 12:25 AM 發表
啲暴徒越來越癲,竟然諗啲咁毒既方法打人
各位參加唱國歌和清潔活動的師兄師姐要注意安全,保護好自己,家人和隊友
千萬不要落單
💪💪
而家佢哋會影低目標人物嘅樣之後再按圖索驥咁尋仇!真係好恐怖!

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-16 10:36 AM 發表

可否借圖問吓果邊嘅師兄師姐?

之前個回帖都有加圖,但出唔到,唔知呢次得唔得

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2019-9-16 10:37 AM 發表

到時地主會屯d農地攞黎種大豆啦🤭🤭🤭
同傻侵爭,賣比阿爺

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-9-16 10:41 AM 發表

都係加唔到,香討唔知玩咩

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-9-16 10:41 AM 發表

唔加圖得唔得?

引用:
原帖由 財記士多 於 2019-9-16 12:55 AM 發表

佢哋唔係想推翻阿爺
佢哋只想唔好強收佢哋嘅農地同埋填海
咁就更加要 收佢地, 填大佢個海,  係時候終結地產霸權

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-16 10:42 AM 發表

唔加圖得唔得?
彈個popup出嚟,話管理員對新回覆會進行審核,通過審核先會出個回覆。
可能係我比人檢舉,唔關你個帖事

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-16 08:51 AM 發表

侯志強:政府買晒我d地咪搞掂囉
嗰班農地持份者梗係想政府同佢買哂所有農地

引用:
原帖由 zamora 於 2019-9-16 04:57 AM 發表
唔POST唔得, 呢隻曱甴極暴力又陰濕, 襲警想逃走, 仲有拚命拒捕, 最後血流披面被制服.......

https://youtu.be/dMKkQs81PgE
剛剛fb有外地同學又分享潘小濤經剪緝的片段,我即時轉發此片給他,朋友隨即刪post 了,好多外地接收不實的資訊

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-16 10:18 AM 發表

填咗部分嘅島,搬d現時設施例如油庫及成個貨櫃碼頭搬過去,果d舊設施用地即刻起樓,又已經有哂道路網及附近嘅社區,隨時唔駛三年起到一大埋樓。
...
好主意👍
填海造陸,起高樓打樁要打深啲,呢啲都係成本,相對沉降問題又多

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-16 10:59 AM 發表

好主意👍
填海造陸,起高樓打樁要打深啲,呢啲都係成本,相對沉降問題又多
其實,大富豪早就喉住貨櫃碼頭塊地好耐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]