• 瀏覽: 1,181,942
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-14 06:07 PM 發表

起碼有人報導,有一大班人反曱甴反暴徒,唔駛被滅聲被代表。
啱,唔洗怕作者亂報,只怕他們唔報,因為他們係唔係都亂作,反正同路人一定明白活動意義;反而這樣做還可以利用作者平台,去證明有群眾一次又一次 挺身而出表達愛國立場就足夠💪💪💪

聽從中央指示,以合法和平的方式表達立場,中央最後一定會回應😙

引用:
原帖由 pureco 於 2019-9-14 06:45 PM 發表

一國兩製
香港製造曱甴
中國製造愛國大叔,大媽
師兄你講錯話了,曱甴不是香港製造的,曱甴是一羣犯民走狗政棍培育出來的,敎佢地帶口罩逃避法律責任。

Del

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-14 06:37 PM 發表

剛才睇到另一個帖關於淘大唱國歌,發生混亂期間,害蟲口罩甩咗立即龜縮,之後仲有好幾個害蟲比警察捉咗。雖然場面混亂,冇唸過原來系引害蟲比阿sir捉既絕招。 ...
商場內都拉7-8個有男有女曱甴
商場外唔知

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-13 03:03 PM 發表

師兄,遲下變成文物,自然就會值錢
可能要等一百年先值錢wo

引用:
原帖由 paulaalan 於 2019-9-13 03:13 PM 發表
講到講到人工島,我相熟嘅朋友佢地就系做水泥,快凝固,耐高温,正正系造島優選產品,佢地前年及去年專門做新疆同西藏嘅公路,后來嫌朝鮮嘅時局難把控推咗果邊嘅工程,唔知佢地有無興趣第時搞香港呢邊呢?中國現在高鐵,基建高速發展一系技術,二系材料,兩者缺一不可!現時材料學系國內重點大學要好高分先讀到,哈工大在深圳有分校 ...
國家隊南海造左唔少,經驗豐富

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-9-14 05:39 PM 發表

今日有幸和幾位V7群友相聚及支持,目測中間唱歌很安全及和平,只是在旁邊不斷受曱甴挑釁,零星小打小鬧打不斷,幸好紅衫人士齊心,不分男女老幼也參與抗暴力曱甴,有幾金毛阿姐勇悍無比,首先殺入敵陣生擒曱甴,隨後一眾紅衫勇士鋒擁以上。
本人也參與生擒2隻施暴曱甴,奈何情況混亂,最後也給他逃脫。

打鬧維持十多分鐘,警察便趕入商場執法,情況已受控制,有趣一點是警察路過之處,市民即 ...
勇士

引用:
原帖由 SKY2019 於 2019-9-14 05:49 PM 發表
琴曰成哥,今日陳四萬

一日一隻有排點名

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-14 06:37 PM 發表

剛才睇到另一個帖關於淘大唱國歌,發生混亂期間,害蟲口罩甩咗立即龜縮,之後仲有好幾個害蟲比警察捉咗。雖然場面混亂,冇唸過原來系引害蟲比阿sir捉既絕招。 ...
愛國陣營最大優勢係可以警民合作,要好好運用

引用:
原帖由 P6602611 於 2019-9-14 07:41 PM 發表

愛國陣營最大優勢係可以警民合作,要好好運用

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-9-14 05:39 PM 發表

今日有幸和幾位V7群友相聚及支持,目測中間唱歌很安全及和平,只是在旁邊不斷受曱甴挑釁,零星小打小鬧打不斷,幸好紅衫人士齊心,不分男女老幼也參與抗暴力曱甴,有幾金毛阿姐勇悍無比,首先殺入敵陣生擒曱甴,隨後一眾紅衫勇士鋒擁以上。
本人也參與生擒2隻施暴曱甴,奈何情況混亂,最後也給他逃脫。

打鬧維持十多分鐘,警察便趕入商場執法,情況已受控制,有趣一點是警察路過之處,市民即 ...

淘大 = 恒隆

陳啟宗睇路

琴日成哥同阿爺喊話,地產黨已有共識,同阿爺開戰,拚死一搏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]