• 瀏覽: 2,453
  • 回覆: 7
+4
留意圖中caption
頭先記者問:會唔會喺你哋唔知嘅情況下,有傷者俾人移走咗。
之後消防答:你諗下你條問題問乜嘢?在我唔知嘅情況下?咁我而家點答你?我都唔知。

恥笑你班黑記啦
豬的隊友~你知唔知你自己問乜L嘢?
乜嘢邏輯都無居然可以去做記者,提問質素低落,發問有如潑婦駡街,從來不求探真,只為立場而說話。

這是黃媒記者質素。

黑記的問題,是要你唔識答,要你答錯,要你尷尬😡

引用:
原帖由 咖哩肥羊最好味 於 2019-9-12 07:23 PM 發表
留意圖中caption

豬的隊友~記者質素低下
乜嘢邏輯都無居然可以去做記者,提問質素低落,發問有如潑婦駡街,從來不求探真,只為立場而說話。

這是黃媒記者質素。
10228896 ...

附件

IMG_E8925.JPG(115.84 KB)

IMG_E7396.JPG(113.61 KB)

IMG_1311.JPG(318.36 KB)

引用:
原帖由 咖哩肥羊最好味 於 2019-9-12 07:23 PM 發表
留意圖中caption

豬的隊友~記者質素低下

這是黃媒記者質素。
10228896 ...
做得黑記就係低能

個消防阿SIR真係咁答?
我頂,好想睇片…

(最好有影到個低能妓者個X樣)

引用:
原帖由 咖哩肥羊最好味 於 2019-9-12 19:23 發表
留意圖中caption
頭先記者問:會唔會喺你哋唔知嘅情況下,有傷者俾人移走咗。
之後消防答:你諗下你條問題問乜嘢?在我唔知嘅情況下?咁我而家點答你?我都唔知。

恥笑你班黑記啦
豬的隊友~你知唔知你自己問乜L嘢?

這是黃媒記者質素。
102 ...
香港妓者就是不求真知,只求無知,寸到政府和警察就自覺良知。真的不會話你知,因為怕暴徒當白痴。其實香港妓者那個不白痴。

阿sir頭腦清晰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]