• 瀏覽: 10,123
  • 回覆: 70
+10
引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
快快支持警察拉晒啲暴徒並且敦促法官重判, 話之佢係警察扮的還是大學生扮的。
否則, 你不和暴徒割蓆, 你都係暴徒

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-9-12 03:27 PM 發表

快快支持警察拉晒啲暴徒並且敦促法官重判, 話之佢係警察扮的還是大學生扮的。
否則, 你不和暴徒割蓆, 你都係暴徒
如果係真正的香港人,核爆都唔會割蓆!

支持警察拉晒啲暴徒.

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
令壽堂都好可能係141派黎嘅臥底

無恥曱甴,唔好嚟香討獻世嘞

引用:
有圖有真相.共慘黨公安曱甴黑警假扮示威者四處破壞.

附件

曱甴黑警.jpg(81.55 KB)

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-9-12 06:19 PM 發表

有圖有真相.共慘黨公安及曱甴黑警假扮示威者四處破壞.
呢張相係邊個影?黑記?既然記者都入到去影相 示威者都可以入去啦

引用:
四五十個黑妓點解唔仆埋去制服臥底警察

臥底係勇武,剩返「派」係咩呢?

樓主下次見到,一於㩒低佢,剝佢光豬fact check

樓主還等什麼?應該立即捉住帶頭嗰個,除佢口罩,大興問罪!

你睇破壞地鐵同放火嗰班個樣咁柒,有紋身重要岩岩巉巉咁,我之前見到啲警察臥底又高大有型,咁大分別就知唔會係我警察扮,絕對係癈青,因為佢人生嘅失敗所以矇住塊面出嚟搞破壞

叫左你唔好笠亂停藥啦 .. 宜家幻覺又出返哂來係咪呢 ?

曱甴思想   自己好和平   破壞打人既都係警察扮既

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-9-12 05:06 PM 發表
如果係真正的香港人,核爆都唔會割蓆!
真正的香港人係唔會打爛香港人飯碗
你唔同暴徒割蓆係因為你都係暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]