• 瀏覽: 1,182,039
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-11 04:42 PM 發表

咁我祝大師你將來活得更好更自在,我就反而希望係災難度身故,反正一生未嘗有過好日子,生死都冇所謂!
阿B出生後,我都好難自在。

有半日安寧巳經好心足。

有排捱

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-11 04:17 PM 發表
原來係王府井東方商廈OK!
東方商廈實為東方海外物業,當年董先生候任特首,在國家內不宜有投資,所以轉讓給超人。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 03:57 PM 發表
你地唔駛浪費時間金錢去算命,睇風水。

因為⋯一早巳經安排好哂。

改命改運種生基全部都係呃人!

就算信教佈施都改變唔到,一切都定好哂!

預早知道又點呢?咪一樣要跟著個軌跡行落去。

一命二運巳經佔左99.99%。 ...
既信命,又要易天改命,大逆不道,狂妄自大😌

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 03:57 PM 發表
你地唔駛浪費時間金錢去算命,睇風水。

因為⋯一早巳經安排好哂。

改命改運種生基全部都係呃人!

就算信教佈施都改變唔到,一切都定好哂!

預早知道又點呢?咪一樣要跟著個軌跡行落去。

一命二運巳經佔左99.99%。 ...
先父都係咁話

引用:
原帖由 科姐 於 2019-9-11 04:11 PM 發表

唉,,有準備好過無準備吧, 唔係財劫都過唔到, 戶口有幾多個零都係零
開多幾個戶口,加加埋埋身家又多幾個0🙈

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-11 12:11 PM 發表

所以佢並唔係白手興家,佢細佬也不值佢的所為,到老也不相往來。
同澳門土王帝一樣囉。搞賭起家,陰質野明媒正娶既老婆同仔女受晒,福就二,三,四房享。所以何必嫁個有錢人。

唔好以為我能知過去,現在及將會會好過癮,時間耐左就麻木哂 。

其實一啲都唔好玩。

知道將來富可敵國又點,無哂驚喜啦。

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-11 04:52 PM 發表

既信命,又要易天改命,大逆不道,狂妄自大😌
根本就無得改。

神棍聰話有,可惜佢入埋赤柱大倉。

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-11 02:14 PM 發表

係播,多謝提醒。
幾日前乍又唔記得,又衰心急,急住睇好戲,抵打
師兄客氣。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-11 04:42 PM 發表

咁我祝大師你將來活得更好更自在,我就反而希望係災難度身故,反正一生未嘗有過好日子,生死都冇所謂!
好日子?同邊個比?心靈滿足食白飯都好好味。。

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-11 04:54 PM 發表

開多幾個戶口,加加埋埋身家又多幾個0🙈
我唔貪心唔洗咁多個0

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-11 04:34 PM 發表

既然一切注定,又何需做任何事!?儲糧買硬野又有何用!?
師兄個腦轉得快,Good point

引用:
原帖由 科姐 於 2019-9-11 04:44 PM 發表

師兄有咩經歷咁灰既
我既經歷!?一個「衰」字可以交代哂,總之出生之後未好過!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 05:00 PM 發表
唔好以為我能知過去,現在及將會會好過癮,時間耐左就麻木哂 。

其實一啲都唔好玩。

知道將來富可敵國又點,無哂驚喜啦。
大師好感慨, 不過呢樣都係命中注定

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2019-9-11 13:48 發表

但是警察係四點度講咗,法庭批出搜查令是有附帶條件的,就是份報告不能公開,只能用於查案,但係冇報案人又點查案呢
警察揸住呢份報告,就可以告班醫生誹謗

誹謗係民事案,係警察告班醫生護士誹謗警察用布袋彈

到時班醫生護士就要出庭抗辯

目的係要同無後台既醫生鬧燒銀紙鬧嘥時間
精神折磨班醫生護士

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]