• 瀏覽: 10,140
  • 回覆: 70
+10
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!!

女義士獻身自由西 會唔會刀係臥底警察

200夢+1都係警察呀,x街

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
非常同意!

樓主都可能係臥底警察.

唔係點可能係度扮低能仔抹黑班示威者

系呀,所以下次你地見有人破壞地鐵!
你地合力打捉住個臥底警察,除曬佢地既衫,女既強姦,男既剪JJ

反送中既人咁白平,所有破壞都係警察及內地人做你地要見一個打一個,

全香港人都會支持你地暴打破壞香港任何野既畜生

樓主都可能係臥底警察.

打到曱甴爆缸嘅速龍好可能都係曱甴扮

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
你睇你d廢青,快d騙d妹妹同你上床,幫你J啦

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-9-11 02:50 PM 發表
系呀,所以下次你地見有人破壞地鐵!
你地合力打捉住個臥底警察,除曬佢地既衫,女既強姦,男既剪JJ

反送中既人咁白平,所有破壞都係警察及內地人做你地要見一個打一個,
全香港人都會支持你地暴打破壞香港任何野既畜生 ...
強力建議樓主捉住d那謂臥底警察來打,不過最怕被捉到除了口罩變成笑話,(最近經典是廿9幾歲帶住個口罩時勇武上身,被除口罩時,阿Sir,我返學架炸,唔好拉我喔)

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2019-9-11 03:12 PM 發表

強力建議樓主捉住d那謂臥底警察來打,不過最怕被捉到除了口罩變成笑話,(最近經典是廿9幾歲帶住個口罩時勇武上身,被除口罩時,阿Sir,我返學架炸,唔好拉我喔) ...

廢青樓主扮低能仔好柒.

引用:
真的嗎?樓主我撐你,見一個扑地鐵,放火燒站嘅就捉住佢黎打到扑街為止,唔見紅唔收貨呀吓😆

要考慮咁多咩,做得唔啱嘅直接譴責啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]