• 瀏覽: 7,750
  • 回覆: 69
+15
大力慶祝!!

太好了

好事

引用:
原帖由 BOC74 於 2019-9-11 12:38 PM 發表
大力慶祝!!
件衫未換過

警察咁叻叻既!咁都搵到佢?

一定要重判十年以上,甚至拖上大陸打靶也應該!

真的捉了?

【偵查報道】色狼駕狼車  義載實獵艷
每次暴力衝擊完結後,煽暴者都會在特定群組安排大量「保姆車」送走暴徒。據了解,這類「保姆車」自7月21日元朗事件後變得活躍,TG上更出現過千人的「保姆車」群組,隨時可調動大量「保姆車」到各區運送暴徒離開。不過,該群組開設不久,便爆出多宗「保姆車」司機涉嫌強姦事件。
據悉,有人會在暴動現場開車兜圈,刻意尋找那些「落單」(單獨一人)黑衣女,以安全為由把她們載到酒店或僻遠地方強姦或迷姦,完事後便威逼事主不要報警。

唔怪得班曱甴暴徒咁落力啦!原來為左自己細佬攪革命!咁多個月都唔知有幾多學生少女遇害了!

重判

呢件曱甴就係當日在機場阻止付國豪送院嘅暴徒, 最後佢仲call 白車專車舒舒服服送佢去市區。
試下止暴制亂嘅熱線先
引用:
原帖由 BOC74 於 2019-9-11 12:38 PM 發表
大力慶祝!!

附件

manx2x.png(207.78 KB)

manx4.jpg(17.37 KB)

manx5.jpg(58.68 KB)

係就恭喜曬

呢條友鑊鑊都咁出位,估計唔係一般人, 估計系廚師或學徒。  後面一定有大水喉隊住, 其實佢系一心想被捉然後攞安家費。 

/
/
我都將呢條金毛曱甴當日系機場阻礙付國豪送院的圖片發給了止暴制亂。
希望能夠入多佢兩年啦!
引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-9-11 02:31 PM 發表

似乎警方的反暴力報料熱線起到作用,大把人俾料警察做野
估唔到警方效率奇高,咁快拉到呢隻曱甴 ...

蝗官應該會判社會服務令

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]