• 瀏覽: 711,272
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 annwong 於 2019-9-9 10:27 PM 發表
咦, 渣哥小環之前仲串柒柒, 一個話割席一個話被恐嚇加租, 呢2日唔見影既
黃狗命不久矣,無生意,忙於準備執笠。賣幾粒魚彈,學人玩政治,支持暴徒,抵X死!

引用:
原帖由 frmrom 於 2019-9-9 23:50 發表

不過佢係英國脫歐一役押錯注,應該輸唔少

佢大力投資英國時, 仲未話要脫歐..
佢都風光幾十年, 衰收尾好正常, 你估有人可以一世行運咩...

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-9-9 10:44 PM 發表

首富應該收到D風...中央就黎要收網...
所以叫領導放過班黑友....
但黑友破壞了港鐵,破壞了全港智能街燈條數又點計??
晤洗多講,叫十X哥家族名下所有大宅/辦公大樓如地鐵站一樣受翻一次,咁仲可以考慮一下

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2019-9-9 11:02 PM 發表

呢班垃圾根本就唔想俾錢,又多借口;好似口講追求自由民主,但走的是獨裁的路,虛偽無恥!
一早已冇視法律,甚至認為“我就係法律”。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-9-9 10:49 PM 發表

我同事住天水,有一晚悶悶地同佢哋對唱:五大訴求!睬你戇膠!
有朋友的細佬住天水圍,頂唔順返元朗老家避曱甴,呢曱甴自私鬼!

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-9-9 11:38 PM 發表

今晚暴徒有沒有圍旺角啊
班曱甴轉左死性定今晚冇出塲費

呻下, 比YouTube 滅左我聲,我share  嘅全是暴動新聞片段同市民拍嘅暴徒片,有註明出處,幾百條,雖然無乜人睇,都叫花左好多時間放上去,希望多多少少有人睇到真相,而加話我violate 佢嘅rules,無晒,sad

引用:
原帖由 cacalove 於 2019-9-9 11:57 PM 發表
呻下, 比YouTube 滅左我聲,我share  嘅全是暴動新聞片段同市民拍嘅暴徒片,有註明出處,幾百條,雖然無乜人睇,都叫花左好多時間放上去,希望多多少少有人睇到真相,而加話我violate 佢嘅rules,無晒,sad ...
有backup就得,真相始終會出現,加油。

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-9-9 11:29 PM 發表

原來要用電腦做。我用手機登入。
你用手機登入,轉桌面版就得

附件

BE88A3F4-B8AF-4E0E-BECF-D848999A1AD2.jpeg(80.21 KB)

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-9 10:38 PM 發表

而確實係真係好多死蠢會信FB入面的所謂新聞,我睇見太子個花壇,仆佢街,班懵柒死老豆都無咁傷心,一班人造謠,只要有人信,之後就會以10倍速度以訛傳訛咁越傳越大獲,十分趣致 ...
香港,蠢能/蠢蟹何其多!唉,相信香港應該前途暗淡了😢😢😢
昔日東方之珠,今日東方諸豬

引用:
原帖由 cacalove 於 2019-9-9 11:57 PM 發表
呻下, 比YouTube 滅左我聲,我share  嘅全是暴動新聞片段同市民拍嘅暴徒片,有註明出處,幾百條,雖然無乜人睇,都叫花左好多時間放上去,希望多多少少有人睇到真相,而加話我violate 佢嘅rules,無晒,sad ...
咁慘?有無其他 backup ??
希望師兄有機會放上來 share

引用:
呻下, 比YouTube 滅左我聲,我share  嘅全是暴動新聞片段同市民拍嘅暴徒片,有註明出處,幾百條,雖然無乜人睇,都叫花左好多時間放上去,希望多多少少有人睇到真相,而加話我violate 佢嘅rules,無晒,sad ...
辛苦哂師兄/姐,一定要俾個讚你!
你真係好有心啊,share左甘多條
甘你自己係咪無留底?

引用:
原帖由 樓上勇敢的主題 於 2019-9-9 10:42 PM 發表

如小弟還健在,師兄約埋一齊去
好,我今年59,睇下邊個捱得

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-9-9 11:39 PM 發表

諗諗下真係越黎越鬼,唔通 成哥真係投誠左共濟會???
不嬲都係共濟會

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-9-9 04:54 PM 發表

以中國發展速度, 相信很快超越尾國成為世界第ㄧ經濟體
除非老美自爆啦 如果唔係應該仲要一段時間
中國人大部分都鐘意儲錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]