• 瀏覽: 1,181,657
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 EyeonHK 於 2019-9-9 10:44 PM 發表
支持香港警察...................
邊到有得賣

引用:
原帖由 zamora 於 2019-9-9 10:25 PM 發表

所以同佢講全世界在去美元化, 佢都會話唔會嘅, 依家個朋友仲不斷將手頭資產轉為美元去海外戶口......
等睇一鋪清袋

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-9-9 10:49 PM 發表

我之前都有聽牙醫分析,聽聽吓就覺得好似你咁講 有盲點,再加上佢堅認定爆眼女係警察射爆,我就冇再聽佢。
佢本身唔係政治人,做左節目就惡補,但跟錯師傅,跟左游清源,死得,佢又係基督教徒,又死得。

Sorry, 十幾年前在警察總部有售,e家唔知................
引用:
原帖由 royrac 於 2019-9-9 10:50 PM 發表

邊到有得賣

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-9 10:49 PM 發表

單講一個人,就風險大,要講就講“地産佬”好 d。
個人觀點係
誠哥vs其他地產佬
近7,8年得誠哥係不斷減土儲
顯示看淡長期樓市的

引用:
原帖由 wsp 於 2019-9-9 10:54 PM 發表

個人觀點係
誠哥vs其他地產佬
近7,8年得誠哥係不斷減土儲
顯示看淡長期樓市的
佢去咗英國玩,同老畢一齊孖住上。

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-9-9 10:49 PM 發表

我之前都有聽牙醫分析,聽聽吓就覺得好似你咁講 有盲點,再加上佢堅認定爆眼女係警察射爆,我就冇再聽佢。
消息說警方已取得醫療報告
我喺另一個post估
不單唔係布袋彈而係彈珠
仲要係冇爆眼而只係射穿ethmoid sinus傷到ethmoidal blood vessels
睇下中唔中

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2019-9-9 09:16 PM 發表

師兄年紀不小呀!
其實秋官版倚天時我未出世,第一次睇倚天係馬景濤版

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-9-9 10:50 PM 發表
等睇一鋪清袋
我唔係黑心, 已經提出可能性, 但係盲點就係盲點, 信念就係信念, 唔會去考究........唔好話歸零, 冇一半, 我諗佢都會痴咗線.....

引用:
原帖由 Chilie 於 2019-9-9 19:03 發表

我圍內幾個朋友,並不是唔想嫁,而是的確要睇天意。
我有個舊同學,直頭係班花級,性格開朗。同個男同學拍咗幾年,就識咗另一個女仔;到第二個拍到屋企人都當個男嘅係自己人,只欠去簽紙,點知個男嘅去咗大陸做嘢之後,咁就不了了之⋯⋯。
另一個都係唔差,腿長又白淨,無奈同個男同學拍咗差不多2年,個男仔突然發現個腦生瘤,20歲都冇咁就走咗 之後同另一男仔一齊冇耐,被發現同舊女友餘情 ...
女仔20歳前好易嫁,有人錫就得,搞大個肚之後,雙方父母幫手拉埋天窗。

20後開始識惗,愈惗雙方愈多顧慮……

引用:
原帖由 EyeonHK 於 2019-9-9 10:53 PM 發表
Sorry, 十幾年前在警察總部有售,e家唔知................

遲d好值錢,一個公仔在手,全中國通行,哈哈

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-9 18:39 發表

其實我好有興趣去E朗,如果未結婚,未有小朋友嘅話。而家要等2034之後先有機會去嘞
伊朗人友善好客,對外來人絕無戒心,可以無啦啦請你返屋企食飯甚至留宿(唔好惗歪)。好人應該系世界第一。

昨日在長江中心樓下集結,
浩浩蕩蕩去美領館,
又在商業核心區破壞,
+x都有d劣, 
感受到一絲威脇.

黑衫要搞佢集團就大獲,
百雞, 屈人寺, 三仔, 碼頭, 黃布, 日出x成, ....
所以又扮下慈眉善目的長者.

引用:
原帖由 wsp 於 2019-9-9 10:58 PM 發表

消息說警方已取得醫療報告
我喺另一個post估
不單唔係布袋彈而係彈珠
仲要係冇爆眼而只係射穿ethmoid sinus傷到ethmoidal blood vessels
睇下中唔中
警方高調追呢份報告,
梗系理直氣壯,
肯定無用布袋彈射條女.

但畢竟已事過境遷.

引用:
原帖由 RockMe 於 2019-9-9 11:06 PM 發表
昨日在長江中心樓下集結,
浩浩蕩蕩去美領館,
又在商業核心區破壞,
+x都有d劣, 
感受到一絲威脇.

黑衫要搞佢集團就大獲,
百雞, 屈人寺, 三仔, 碼頭, 黃布, 日出x成, ....
所以又扮下慈眉善目的長者. ...
+x:你鹵味叫咗唔俾行入大道中架嘛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]