• 瀏覽: 63,325
  • 回覆: 871
  • 追帖: 1
+26
引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-9-9 06:09 PM 發表
咪係囉⋯十個八個打1個學生哥 好賤
生舊叉燒好過生件黑驚
曱甴就曱甴啦,學咩生哥丫

怕攪到長江中心, 果然高。

香討邏輯,李家誠一定喺窮L

就算香港的後生係未來的主人翁,但係一定唔係反中亂港的曱甴。

誠哥老了, 一定誤會了以為自己係 GOD!

比錢出糧果個係上帝,我明! 

但係呢個上帝唔係出埋比受傷人, 我地點原諒佢地呢?

如果誠哥肯為全港被破壞既野, 全部埋單, 咁佢勉強應該可以幫口, 要大家原諒果班垃圾囉!

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-9 06:05 PM 發表
誠哥果然係真正愛香港之人
唔似果班見利忘義屈服既商人
你無屋住都多得李嘉誠唔小

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-9-9 06:14 PM 發表
"希望年輕人能體諒大局" 又唔罷呢句係標題...
毒果係咁上下

話左呢條友唔方係好人。

李伯伯是否向政府暗示要向奸邪妖獸發「特赦令」。

引用:
原帖由 聖闘士星矢 於 2019-9-9 06:28 PM 發表

唔洗咁咀咒老人家呀?
畀多十歲佢 等佢有110歲 得未 真係唔好咁快死呀 叫佢

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-9-9 06:09 PM 發表
班曱甴係未來主人翁,誠哥真係風趣!
冇呢班傻hi將來就冇地產霸權啦

有恃無恐

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-9 06:03 PM 發表
逆權運動踏入第三個月,本港首富李嘉誠繼上月中在刊登「黃台之瓜,何堪再摘」及「反暴力」廣告後,昨日首度開腔發言,希望執政者能對示威者網開一面。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190909/720pix/1568022033_4f5d.jpg

李嘉誠昨日(8日)於慈山寺出席活動時,發言指「香港好多年好多年,除咗二次 ...
已經網開三面啦,次次叫示威者快D走,之後先拘捕。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]