• 瀏覽: 710,865
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-9 08:32 AM 發表

係冇啊,最多咪好似加泰隆尼亞咁囉,佢哋呢頭宣布,嗰頭被人收皮囉,不過只係响呢兩個步驟前到底個香港會爛成點同死幾多人之嘛,我相信會有人死㗎,爭在死嘅係邊個,可能係我 ...
師姊唔得架,如你有事暴徒都可能會當左你係佢哋嘅義士架。

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-9-9 05:13 PM 發表

中年以上,除非係地主,富豪之後,否則70年代,80年代初在香港生活只係基本野..
有不少人細過仲要做下手藝幫下屋企,釘手袋,穿膠花,剪線頭,包裝廠,80年代後期有電子廠焊下錫等等..

最多咪回到童年捱下基層生活,至少唔駛出街都想過度過.
以前黑社會都知禍不及家人,被人鬧仲識羞愧閉口走開..
而家個班黑衣係仲衰過黑社會.和以前班上癮道友毒癮發作時任意妄為既行為類似..:f ...
我好彩D,小康長大,可以父幹,但靠自己努力,生活一樣如意。
輸自己$,有咩所謂?

醒目肯做一定搵得反!

輸老豆身家就吾夠膽禁講!我第一個同仆街曱甴賭身家,最緊要中央,幫我還拖,出一囗氣,打死D漢奸,我吾怕輸!

引用:
原帖由 Herme 於 2019-9-9 04:43 PM 發表

可能師姐太鍾意返學, 一放暑假就唔開心
禾都想仲係學生, 可惜唔係

終於警察記者會主持公關發威了,這位妓者都打斷其他人發言就趕你出去!!!

做得好!!!

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-9 11:10 AM 發表

唔知點教。
我身邊嘅親戚朋友話我一唔講嘢,表情就好大殺氣,眼光凌厲,唔熟嘅人係唔會想行埋我身邊嘅,佢地仲話我鬧人時個樣更加似想殺死人咁款。
以上係30年以上朋友評語。
...
不怒而威

引用:
原帖由 超低能勁搞笑 於 2019-9-9 05:10 PM 發表

呢件事如果係真,真係恭喜佢
曱甴眼中「義士」比老豆更親

引用:
原帖由 BosomFriend 於 2019-9-9 02:21 PM 發表
曱甴慰安兵團

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=858381667875506&set=pcb.862079167520944&type=3&theater&ifg=1
原來咁好福利,怪唔知樂而忘返啦😂

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-9 05:28 PM 發表

班黑記話警察,錯就要認,打就要企定。黑記是偉大的,警察是壞人。
豬隊友怕警察不收緊管制,想迫警察只會迫出一個指引,到時唔好喊.

引用:
原帖由 33king33 於 2019-9-9 05:14 PM 發表
請廣傳
岩岩想轉去微博就發現大6網民已經做緊野,真係好快手.

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-9 03:08 PM 發表

還有《亮劍》中李雲龍媳婦的那句台詞,
你開砲啊,別讓我瞧不起你。你快開砲!
李云龍,那套劇好看

嘜妓者仲咁厚面皮要得到警察尊重既咩? 唔叫你地漢奸都偷笑啦

引用:
原帖由 kenywj 於 2019-9-9 04:33 PM 發表

下~今晚又咩借口搞 mk啊?
呢輪旺角都好唔得閒。

引用:
原帖由 wkying 於 2019-9-9 05:31 PM 發表

坐言起行, 真有效率

引用:
原帖由 wkying 於 2019-9-9 05:31 PM 發表

香港公司, 會一間一間的比某些人害死.
提提某些公司高層, 炒某些人就可以保平安. 何樂而不為?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]