• 瀏覽: 711,521
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
引用:
原帖由 上環 於 2019-9-8 11:03 PM 發表

無計啦,我唔係度,我係度的話,我帶佢番屋企睇金魚,我最鐘意呢D扮撚晒勁既臭西,我無野叻,玩賴皮都有一手

到時我話帶佢番屋企,我驚佢唔敢去啊,哇哈哈~ ...
亞sir 都費撚事睬佢,正臭西

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 10:52 PM 發表

除咗講恭喜都唔知講乜好
聽朝如果中環站開唔到唔知點返工
中環站爛好,應該又震醒部份扮瞓的人

田不義又廢嗡
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0908_00822_001.html

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 11:10 PM 發表

嗯,我抵死,我知
如果你今天30左右。你的將來窄窄地。

引用:
原帖由 上環 於 8-9-2019 11:03 PM 發表

無計啦,我唔係度,我係度的話,我帶佢番屋企睇金魚,我最鐘意呢D扮撚晒勁既臭西,我無野叻,玩賴皮都有一手

到時我話帶佢番屋企,我驚佢唔敢去啊,哇哈哈~ ...
呢條女留返比佢地果班"義士"慢慢享用啦

引用:
原帖由 eddie_jesic 於 2019-9-8 10:57 PM 發表

同意,香港人看的是700萬人的香港,亞爺看的是14億人的中國,您香港自己要沉淪要搞亂自己也沒辦法,您看今天那麼多人甘願做漢奸叫人制裁自己國家,您係亞爺看在眼裡會感覺如何?如果今天亞爺真的出手平亂,我敢講一定有相當有部分人不單止唔領情,仲吠番亞爺,香港真的要痛一次。 ...
冇錯,我地只可以繼續奉公守法,保護同裝備好自己。頂唔順既朋友就唔好睇 live or news, 反正劇本日日都差唔多。

小不忍則亂大謀,大家既然冇權冇勢,唯有等。總之千萬唔好蝕抵俾曱甴,方能笑到最後!

謝謝大家的鼓勵,當搬開雪糕筒時,被阻擋住既車,司機都向我俾👍🏻,但我做這事,並不是為了得到別人讚賞,係今次反修例爭議,我很早已經說過一次性個案移交是不可行,並引述台灣跟英國在林克穎引渡作例證,係那時候開始,我發現跟身邊朋友身處在平行時空,相識多年的朋友,原來價值觀可以差天共地,明明條例清楚列明甚麼情況,甚麼年期加甚麼處理方式,都可以妖魔化了這修例,唯一解釋是恐中,仇中,下個月,殺人犯就會出獄,大家要放一個殺人犯係身邊,我無辦法,但當香港市民的注意力去晒5大訴求,請大家不要忘記潘家庭,佢哋才是這件事的輸家。

謝謝大家。

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-9-8 11:08 PM 發表

痴線,中毒。
佢地係一班堅信太子站死左幾個人既沒腦人士, 對佢地沒咩可以期待

引用:
原帖由 cap07 於 2019-9-8 11:10 PM 發表

我都信,721都係由佢撩起班白人打曱甴先(就好似uc咁咋嘛)。談聞蠔、歐落牽、鄭蟲太⋯⋯呢啲都被拉過,係得佢依家都仲身家清白
我講個時間段你分析下,
日頭白衫人係元郎集會,
夜晚有一班所謂市民去到南邊圍攪事,之後不敵退返地鐵站,
跟住南邊圍有一個老野訓低,就係果個飛天南,
之後就白衫吹雞,衝上西鐵站,
之後就係林譏員果斷,
但係同一時間西環係大戰緊。

引用:
原帖由 p靈 於 2019-9-8 11:11 PM 發表

我成日覺得金鐘站迫到好恐怖
都無辦法……
都係班人渣冚包散……
但唔緊要,佢地愈係搞甘多野我愈係要番工,就算我番到去唔忙我都要番
我就係唔要俾佢地被罷工,就係唔要為佢地既拖跨經濟出力,佢地班無工番既人渣就係唔恨得甘多我有份工架啦,哼~

引用:
原帖由 cap07 於 2019-9-8 11:10 PM 發表

我都信,721都係由佢撩起班白人打曱甴先(就好似uc咁咋嘛)。談聞蠔、歐落牽、鄭蟲太⋯⋯呢啲都被拉過,係得佢依家都仲身家清白
另外你可以去聽下星島電台,有一個分析員721分析得好仔細

報告遲早會到手,各KOL請做好準備,利用這報告一次打到暴徒,不要給它們再有任何藉口!

頭先睇左條片,曱甴係後樓梯攪野,D自由西真係去到邊,可以吊到邊

四仔冇格仔,男女都岩睇

引用:
原帖由 33king33 於 2019-9-8 11:15 PM 發表

我講個時間段你分析下,
日頭白衫人係元郎集會,
夜晚有一班所謂市民去到南邊圍攪事,之後不敵退返地鐵站,
跟住南邊圍有一個老野訓低,就係果個飛天南,
之後就白衫吹雞,衝上西鐵站,
之後就係林譏員果斷,
但係同一時間西環係大戰緊。 ...
不明白。請多指導

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-8 11:10 PM 發表

嗯,我抵死,我知
師妹如有信仰可看下經書,給自己靜下。

其實MTR最好捉人,封站後衝入就更好,當曱甴一破壞週邊,警察就應該封出口捉人,有幾多捉幾多才對,唔明咁都比曱甴逃出,是否MTR無報警?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]