• 瀏覽: 711,278
  • 回覆: 7,531
  • 追帖: 273
+537
中環地鐵站又死咗好多“人”,好慘,中銀大廈都係

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2019-9-8 03:06 PM 發表
支持大叔
大叔月圓之夜你估有乜發生
月圓之夜 就係起義之日 咁啱嗰日又係星期日 ?

引用:
原帖由 coniie 於 2019-9-8 05:11 PM 發表
中環地鐵站又死咗好多“人”,好慘,中銀大廈都係
那些閘機和各種設備的「死」會提醒人們那班人是暴徙的

不過看爛燈現在不斷叫人回美國領事館 又咆哮為什麼有人搞破壞和搞路障 看得超爽的
真的不斷為自己放血啊

引用:
原帖由 unizo1981 於 8-9-2019 05:10 PM 發表

封得中環就直接封埋香港站啦好心。
仲有好多人係遊行現場

岩岩 tbb影住街度有堆紙皮應該好快又準備 bbq

引用:
原帖由 chungkingpun 於 2019-9-8 05:13 PM 發表

不過看爛燈現在不斷叫人回美國領事館 又咆哮為什麼有人搞破壞和搞路障 看得超爽的
真的不斷為自己放血啊 ...
班嘢擺明非法慣咗,我諗連登都管唔到

引用:
原帖由 chungkingpun 於 8-9-2019 05:13 PM 發表

真的不斷為自己放血啊 ...
唔係一齊去美領館下跪咩

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 14:59 發表
請繼續理性討論,謝謝。
得唔得,換回位置你結婚,全香港人都去賀你,送你幾千億,幾萬萬億,你認為好不好?也許你還年輕,過十年後你會後悔今天做的事。政治不是每個人都可以玩的,何必被政治人物利用呢?平民百姓生活安定更可,誰做總統也一樣。每個政治人物都是為自身的利益去陷害異己。現今美國總統也是一樣,他的手下全是自家人你明白嗎?美國何來民主呢?除非你想做總統,如果不是何必被人利用呢?平民百姓何必要對害呢?人要生活就要工作,在工作中有些事是身不由己。放下吧!年輕人…

引用:
原帖由 annwong 於 2019-9-8 05:06 PM 發表
今日D真勇武似出番黎, 唔似前2日果D嘍囉
舉美旗手最少都有2百人

媽啊 我快要笑死了

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-8 04:54 PM 發表

始終法庭都會出搜令或order,咪睇吓佢地拖到幾耐囉。一年?兩年?定十年?
法庭已經出左搜查令了,所以唔知會不會反對成功,不過相信連法官都有興趣

引用:
原帖由 woungj 於 2019-9-8 05:11 PM 發表

月圓之夜 就係起義之日 咁啱嗰日又係星期日 ?
中秋正日13號禮拜五
黑色星期五
唔知有乜事會發生呢

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-9-8 04:07 PM 發表

係咪真架?

人頭馬一開,好事自然來

話時話,D句好似係黃霑創作的

又全球直播暴徒圖破壞地鐵站,恭喜

金鐘站應該好大機會關埋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]