• 瀏覽: 1,182,411
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
班友又圍機場,睇到已經有重裝乞衣上陣,睇尼又有惡鬪,不過,機場係無路走喎!班人咁做,似乎真係想今日流血,難得有一大班港豬!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-1 02:38 PM 發表
班友又圍機場,睇到已經有重裝乞衣上陣,睇尼又有惡鬪,不過,機場係無路走喎!班人咁做,似乎真係想今日流血,難得有一大班港豬!
唉 無眼睇,希望唔好傷及無辜

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-1 02:38 PM 發表
唉,只能求天佑香港同警察

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-1 14:38 發表
可能想年青人流血,搵藉口大罷工大罷課。

引用:
做大事,一定有大舞台,香港機場是非常適合。
無路走,都有機會佢地想佔領香港機場,迫亞爺跪低

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-1 02:55 PM 發表

做大事,一定有大舞台,香港機場是非常適合。
無路走,都有機會佢地想佔領香港機場,迫亞爺跪低
有機會佔領機場,亦都幫自己留後路

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-1 01:19 PM 發表

嗰時為左避免惡化落去,咁我咪離開一陣先囉,時間一到就知堅定流。
我信你同馬兄 可惜我6月先睇時政文化版 唉 最少仲有少少時間比我預備 所以多謝大師K兄馬兄同埋Moon姐 感謝你哋無私分享同教導  利申 由於相信所以睇完你吔的説話開始買硬野 而我亦決定會將硬野 加至流動資金60% 股票放緊 幸運的係一早放哂美元(個時未睇哩版 不過有預感老尾不可靠 )好彩家人亦支持我的決定
後話 上星期陪人去某金店買金 見到二名男士傾緊老尾經濟及硬野問題 那位師兄睇法同大師及馬兄的分享不約而同 佢90%都係硬野

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-1 02:54 PM 發表

可能想年青人流血,搵藉口大罷工大罷課。
勇武青年人做血饅頭,激發大量港豬上街暴動、罷市,一定係劇本一環
唔知聽日會唔會塞交通,有人暗搞港鐵東涌線出入閘機

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-1 02:57 PM 發表

佔機楊有乜作為?只會自絕後路,真係搵馬膽豪施安娜自組機組走佬咩?

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-1 02:57 PM 發表

佔機場,cia外國人走得;不過,黑衣腥港人未必得
佢地作為棄子根本無價值可言.

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-1 15:01 發表

勇武青年人做血饅頭,激發大量港豬上街暴動、罷市,一定係劇本一環
唔知聽日會唔會塞交通,有人暗搞港鐵東涌線出入閘機
其實尋日地鐵車廂內班阿叔阿伯係個好榜樣,但又記起大師及馬爺教導,三不。

我之前講嘅提示,會一步一步實現,時間會證明。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-1 03:15 PM 發表
我之前講嘅提示,會一步一步實現,時間會證明。
感覺好似比預期快好多

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-1 03:14 PM 發表

其實尋日地鐵車廂內班阿叔阿伯係個好榜樣,但又記起大師及馬爺教導,三不。
琴日見到都牙煙,好彩無傷及性命,非常時期真係唔好出街

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-1 01:21 PM 發表

第時走難拖住一喼鎖匙🤨
😂😂😂👍👍
正解

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]