• 瀏覽: 1,182,125
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-31 03:16 PM 發表

可能真係中左呢🤣🤣🤣
師兄巧毒.不過禾鍾意

Delete

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-31 11:19 AM 發表

好明顕,金毛還揚揚得意。不過,今日走出尼的,就肯定百份百係賣國賊,無乜好傾了。

【美國總統特朗普說︰「我想如果不是貿易談判,香港會有更大問題,我認為香港可能出現更大暴力。我真的相信中國希望達成協議,而他們知道,香港問題將我們置於很差的處境,如果問題不是以人道方式處理。因為我正就貿易談判,這令香港局勢降溫非常多。我想我們會於未來兩三天知道更多,我希望事件會以極人道方式處理。」

特朗普星期五 ...
將暴亂時件定性為鉤結外國勢力顛覆香港
來個即捕即解
重要由香港警察拉

阿爺比個驚喜你
你要反逃犯條例 我送你即捕即解
你想阿爺派老解落嚟做大龍鳳屈阿爺
佢就派幾個書生落嚟替香港處理身後事

希望今日警察平平安安,暴徒被自己準備既汽油彈燒死!最緊要係比人影住!

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-31 03:09 PM 發表

朱元帥冧巴溫
話事話佢去咗邊呢?有D掛著佢.冇佢响樹軍版冷清咗又冇咁多笑料禾叫佢做歡樂朱大元帥

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-31 03:18 PM 發表

天蓬大元帥,直程頂級智將👍
人間極品.不過佢有一樣好就係鬧極唔嬲又唔發皮四

引用:
原帖由 2015627 於 2019-8-31 03:50 PM 發表

將暴亂時件定性為鉤結外國勢力顛覆香港
來個即捕即解
重要由香港警察拉

阿爺比個驚喜你
你要反逃犯條例 我送你即捕即解
你想阿爺派老解落嚟做大龍鳳屈阿爺
佢就派幾個書生落嚟替香港處理身後事 ...
今日人民日報指曱甴為恐怖分子.阿爺會唔會郁手呢?有D期待

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-31 04:00 PM 發表

話事話佢去咗邊呢?有D掛著佢.冇佢响樹軍版冷清咗又冇咁多笑料禾叫佢做歡樂朱大元帥
係咪番咗去印度?啲人成日叫佢番去印度🤭
之前成年半無上香討,淨係記得幾個熟悉名🙈

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-31 04:06 PM 發表

今日人民日報指曱甴為恐怖分子.阿爺會唔會郁手呢?有D期待
可唔可以用香港受到恐怖襲擊而宣布香港進入緊急狀態?咁港府就可以做嘢!

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-31 03:47 PM 發表

師兄巧毒.不過禾鍾意
佢安個咁嘅名,底佢富貴🤣

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-31 04:03 PM 發表

人間極品.不過佢有一樣好就係鬧極唔嬲又唔發皮四
被虐狂,精神病嘅一種😓

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-30 05:27 PM 發表
原來熊喵金幣係999,我一直以為係99,前排我買熊喵冇問清楚,冇買9999笨實咗,而家叫有啲安慰😂
熊喵金幣...是咪計飾金價?

引用:
原帖由 2015627 於 2019-8-31 03:14 PM 發表

搵成哥都得
朱仔成 - 笑咗

引用:
原帖由 杜仲 於 2019-8-31 04:30 PM 發表

熊喵金幣...是咪計飾金價?
佢張收據有寫,冇保留單據或者層膠破損當99金價回收。另外如果金幣出現銹漬等缺陷都係當99金。
具體99金會否再折就冇問,因為我買前冇問清楚,諗住成色差少少差唔多😂買咗由9佢。如果冇晒9999又冇其他選擇,可以諗下,如果唔系為炒賣嘅話。

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-31 04:00 PM 發表

早幾個月見過同名 ID係百度貼吧派膠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]