• 瀏覽: 1,182,582
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 my77 於 2019-8-30 11:58 AM 發表

職員話99金12:30, 9999未知
99金12:30,9999未知

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-8-30 10:59 AM 發表

殺甴曱冇用,擒賊先擒王。揾南亞人去打殘的狗發冠就得啦,打到佢地開唔到工為止。
不如戴著個假髪坐艇上去,享受佛法無邊🤣

引用:
原帖由 my77 於 2019-8-30 11:39 AM 發表

今日未有4條9,99金稍后有
謝謝

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-30 12:14 發表

依家多左綠色開蓬巴士,別有另一番風味

大叔果邊 d 料,唔知真定假,當睇八掛雜誌!

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-8-30 10:13 AM 發表

警方這兩天高調拉人, 看來好像在撥火, 真的不知政府想如何玩. 但現在肯定一件事, 肥佬黎一定走唔到,擺明危害國家安全.  問題是他會如何攪局, 如何令香港人攬炒 ...
「肥佬黎一定走唔到」係wishful thinking,大飛又得,大使保護又得,佢咁高調一定有免死金牌,我懷疑佢甚至攞左張外交豁免權

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-8-30 10:24 AM 發表

黃之峰很快可以出來的, 因為大家知道香港的司法是很公正的, 警察拉人, 法庭放人, 48小時後即9月1日放人, 阿爺要大家看清香港的司法是何等公平. 警察玩的是貓捉老鼠, 捉完放又再捉. ...
可以另一條罪又塔過啫

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-30 12:34 PM 發表

「肥佬黎一定走唔到」係wishful thinking,大飛又得,大使保護又得,佢咁高調一定有免死金牌,我懷疑佢甚至攞左張外交豁免權
千其唔好捉佢坐監,我交稅既唔想養佢一世

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-30 12:34 PM 發表

最好速意捉佢唔到,迫佢入美國領事館,等美國佬養

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-30 12:31 PM 發表

依家多左綠色開蓬巴士,別有另一番風味
要呀,畢生難忘添🤣

好多狗申請緊上路,陸路,水路,全開先夠用。到忠良們夾到歡送,場面應該好感人🥺

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-30 12:37 PM 發表

最好速意捉佢唔到,迫佢入美國領事館,等美國佬養
又燒老美錢,好殘忍呀

引用:
原帖由 沉淪緊的腥港 於 2019-8-30 09:41 AM 發表
黃痴瘋比警方拉佐,莫非提早收網?
Fan the flame😈

民陣遊行被 jet,估計班友照玩,但警察至少將班港豬趕走,做起野尼,容易好多!

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-30 12:14 PM 發表

引用:
原帖由 my77 於 2019-8-30 11:58 AM 發表

職員話99金12:30, 9999未知
TKS

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]