• 瀏覽: 1,182,529
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-8-28 05:01 PM 發表

冇4條9999買, 買金飾頂下,可以嗎?
無4條9咪買99金囉,再唔係比多少少溢價買一安士。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-28 05:01 PM 發表

就算俾我講中,香港系經濟上都係咁慘,不過,至少會有個安全社區。
安全最緊要,錢嘅問題總有出路,我家有老父身子虛弱要經常入院,亂起來最擔心佢

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-28 05:07 PM 發表

四日長170,長大得好快
唔知10年後係咩景象

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-28 05:06 PM 發表

會唔會沖左出大海🤣
到時真係有金執😍
用膠網套實,當水箱消毒丸咁掛😌

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-28 05:17 PM 發表

用膠網套實,當水箱消毒丸咁掛😌
好計畫👍,呢度放D果度D,比人爆格都排搵🤣

話口未完,真係搶金飾了
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0828_00822_001.html
旺角蒙面匪闖錶行刀嚇職員 掠走近百萬手錶金飾逃去

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-28 05:22 PM 發表

好計畫👍,呢度放D果度D,比人爆格都排搵🤣
如果有浴缸,搵下底下係咪有個窿,啲硬嘢唔怕污糟同濕水。
死喇,希望有賊仔睇到我留言😌

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-28 17:16 發表

唔知10年後係咩景象
手上嗰兩條希望夠買層樓

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-28 05:24 PM 發表

最後果句笑死我啦

阿爺今日發訊息俾教恊二大頭目,買機票走啦!之前有四人幫同二個小反賊,要走好走啦!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 03:31 PM 發表
邊個話要放生老美=出賣自己民族
原兇不可放生

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-28 05:23 PM 發表
話口未完,真係搶金飾了
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190828/bkn-20190828133939800-0828_00822_001.html
旺角蒙面匪闖錶行刀嚇職員 掠走近百萬手錶金飾逃去
話時話,用飾金價計,差唔多60兩都成4斤野,搶幾隻錶都唔止一百個啦,所以金都算係好平

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-28 05:24 PM 發表

秘密的野,通常收埋唔講,但ching講曬比全世界知喇

原來而家3個月美債息都高過30年期

3個月  1.97%

30年   1.92%

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 04:26 PM 發表

我族勢盛,他族必來依附,我族勢弱,他族必來嚼食。切記切記
魏晉南北朝係樣版,小心異族

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]