• 瀏覽: 1,182,076
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-23 03:24 PM 發表

未來二日都係大戰!
咁仲好,承馬兄貴言。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-8-23 03:18 PM 發表

有。人工係藍色身份證既1/3
又唔可以咁唔公平 同一職級應該有相應薪酬水平 不過我寧願唔請 都唔好裝個炸彈喺公司

小薯報到
十卜

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-23 03:28 PM 發表

咁仲好,承馬兄貴言。
嘩大叔大駕光臨

原來中銀外匯寶太耐冇用凍結咗,聽朝去銀行搞,只要暫時港元冇大事件,日後出糧都大部分換人仔😅

引用:
原帖由 G36 於 2019-8-23 03:24 PM 發表

唔知,其實我對曱甴王如何操控軍心更有興趣。
用自由西

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-23 03:31 PM 發表

又唔可以咁唔公平 同一職級應該有相應薪酬水平 不過我寧願唔請 都唔好裝個炸彈喺公司
師兄肯1/3咪已經仁慈;而你先殘忍,斷人衣食

引用:
原帖由 喵子 於 2019-8-23 02:58 PM 發表

曱甴千方百計四處挑釁 唯恐天下不亂
大家都要沉住氣 不要衝動不要中計
引起社會混亂 在這艱難時期 協助政府及警方維護和諧社會

他們越要你們發火 我們偏不發火 還想辦法取笑他們 激死佢地 ...
經過留膿牆要目不斜視,不聚焦,模糊視線,不說話,有得兜路更好,幅牆除左宣傳扮和平之外,最重要就係挑釁附近不合意見嘅人。
罪惡之牆

支持
感謝馬兄開帖

大埔既流膿牆,好 L 似 殯儀館,免得過都盡量唔行

引用:
原帖由 杜仲 於 2019-8-23 03:20 PM 發表

出僱傭冰?
唔知係邊度睇到有個人話,加拿大港人準備回港支持香港人!!!

我私疑見到馬兄真身

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-23 03:43 PM 發表

師兄肯1/3咪已經仁慈;而你先殘忍,斷人衣食
對敵人同情,即係對自己殘忍,呢幾個月有版你睇
何況佢地無法無天無父無母,唔會覺得係殺人父母
呢種人打工=做奴,點可以屈居人下,當然要創業做自僱人士

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-8-23 03:55 PM 發表
我私疑見到馬兄真身

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]