• 瀏覽: 1,182,191
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-23 02:30 PM 發表

即係咁,阿爺手頭上嘅老美陰司紙,用得到駛得到故然好啦,他日老美爆煲又駛唔哂,或者無人肯收嘅話,點都有所損失,嗱,呢個損失唔駛睇到咁大嘅。人仔唔一定對其他貨幣貶值,係自己個金場推上去,推到脫哂節,好似印度國內金價咁玩,佢老美唔跟升嘅話,全世界嘅硬野自動轉倉搬入阿爺境內。

即係老美跟唔跟升,都係死路一條。😁 ...
買光哂d鷹揚,kitxx好多美國大餅貨冇貨

報到
繼續支持

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2019-8-23 02:31 PM 發表
港龍個女人
出嚟開記招
其實攪得事就預左要找數
對此事我表示極度心涼
抵死

附件

20190817_d31018d1dde1a38524d7AAbgAiehNtRo.jpg(31.31 KB)

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-8-23 01:34 PM 發表
多謝K兄, 馬兄同大叔既帖令我地一班 "正常人" 可以聚集在一齊。即刻入黎打個卡先。 

多謝大家一直好禮貌咁回應不同意見, 令我覺得香港仲有好多正常人。 雖然返工見到班黑友真係好X炆好想打鑊佢地。奈何我係一個 "奉公守法" 既市民, 為左唔再添亂比警察, 我決定忍忍忍忍忍, 縮縮縮縮縮 ...
曱甴千方百計四處挑釁 唯恐天下不亂
大家都要沉住氣 不要衝動不要中計
引起社會混亂 在這艱難時期 協助政府及警方維護和諧社會

他們越要你們發火 我們偏不發火 還想辦法取笑他們 激死佢地

Keep住做cdr

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-23 02:53 PM 發表

買光哂d鷹揚,kitxx好多美國大餅貨冇貨
正常啦,個價升穿哂大阻力位,日歐仲玩緊負利率,架仔走私硬野好誇張。點都要買返啲傍下身。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-23 12:55 PM 發表
Kallan 君可能又去遊埠了,我再次代班吧,主題還是香港戰場,但也不局限,歡迎踴躍發言。

天南地北 3 (繼續吹水篇)
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=499&tid=28412619&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

大家亦可在 Kallan 的&ldqu ...
支持馬兄再出征

繼續支持。

許氏個價幾靚,
可惜我附近無.
中午我去幫櫬另ㄧ間0.894。

引用:
原帖由 喵子 於 2019-8-23 02:58 PM 發表

曱甴千方百計四處挑釁 唯恐天下不亂
大家都要沉住氣 不要衝動不要中計
引起社會混亂 在這艱難時期 協助政府及警方維護和諧社會

他們越要你們發火 我們偏不發火 還想辦法取笑他們 激死佢地 ...
低調、再低調
現實不要與他們爭論,保護自己

每次入來天南地北,
都懷住沉重心情。
唉!

引用:
原帖由 moonkaru 於 2019-8-23 02:07 PM 發表

我覺得係小學雞行動,班人食飽無事做,搵借口搞下事玩野,自high

連區議員都食飽飯冇事做?又小學雞?

報到

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-23 12:55 PM 發表
Kallan 君可能又去遊埠了,我再次代班吧,主題還是香港戰場,但也不局限,歡迎踴躍發言。

天南地北 3 (繼續吹水篇)
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=499&tid=28412619&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

大家亦可在 Kallan 的&ldqu ...
等左成朝,等到了3

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]