• 瀏覽: 961,024
  • 回覆: 7,854
  • 追帖: 352
+394
引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-8-21 10:48 PM 發表

究竟出特別車有咩意義。。成日比佢地跳閘又唔追究
犯完法仲有專車接送,真係香港先至有

引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-21 10:49 PM 發表

請即舉報
點做?

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-8-21 10:49 PM 發表

對住班狗(警察)
姐係無線而家鐘頭影邊邊呀? 好亂呀
我唔敢睇直播 反暴力 靠各位師兄師姐文字直播
謝謝

引用:
原帖由 後天平平手機 於 2019-8-21 10:51 PM 發表

謝謝
狗 = 警察
曱甴 = 暴徒

引用:
原帖由 gkyw 於 2019-8-21 10:50 PM 發表
上星期六嘅反暴力集會,
RT america 記者參加不過俾在場人士誤會趕走咗! 可惜
[RT america 屬於外籍反美國傳媒]
RT有直播深圳武警集結 仲以為佢反中

引用:
原帖由 faichan1972 於 2019-8-21 10:44 PM 發表
港鐵又出特別車!唉!
無車仲要係度等車,像是拿正牌有車包接送,這種革命真是歷史上沒有.

班暴徒本身係外圍, 但依家退左入地鐵站
警察只要封住各個出口, 地鐵不停站, 班暴徒一個都走唔甩
睇下警察會唔會禁做

引用:
原帖由 kenywj 於 2019-8-21 10:51 PM 發表

犯完法仲有專車接送,真係香港先至有
臭港要繼續創造國際笑話

66即刻解釋,而家咁仲出特別車點解???

班廢渣為搞而搞,整到個站啲嘢爛唒嘞又噴嘢嘞咁又話一齊走,痴撚線

引用:
原帖由 20031210 於 2019-8-21 10:54 PM 發表
66即刻解釋,而家咁仲出特別車點解???
66再係咁 會否被呀爺清算
如果要算都應該 黃到出晒面

引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-21 10:54 PM 發表
睇下警察會唔會禁做
又落閘。。。點解佢地可以自己落閘咁勁。。。個西鐵站比佢地「買起左」?

引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-21 10:54 PM 發表
睇下警察會唔會禁做
港鐵出特別車!冇用

引用:
原帖由 後天平平手機 於 2019-8-21 10:51 PM 發表

謝謝
地鐵仲派車, 班暴徒又阻車門關閉比自己人上車

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]