• 瀏覽: 8,131
  • 回覆: 36
  • 追帖: 3
曱甴唔會明

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-20 12:49 PM 發表
烏克蘭有歐洲最肥沃的黑土,香港有嗎?烏克蘭之前是蘇聯時期的軍工生產研發基地,香港有嗎?烏克蘭可以輸出美女?香港可以輸出什麼?

香港的崛起在於作為世界和封閉中國的橋樑
中國開放了,如果沒了中國讓利,香港衰敗會比顏色革命後的烏克蘭還快 ...
漢奸和走狗,香港之恥!

兄弟!係時候要度橋整件烏國美女做老婆架啦!

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-20 12:49 PM 發表
烏克蘭有歐洲最肥沃的黑土,香港有嗎?烏克蘭之前是蘇聯時期的軍工生產研發基地,香港有嗎?烏克蘭可以輸出美女?香港可以輸出什麼?

中國開放了,如果沒了中國讓利,香港衰敗會比顏色革命後的烏克蘭還快 ...
多謝美國,將烏克蘭軍事工程和技工推晒俾中國..
中國有幸獲得不少烏克蘭人才及軍事技術..

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-20 03:58 PM 發表

東北娶 俄羅斯與 烏克蘭 老婆的好多哦
真係好羨慕的東北佬呀!

衰敗?吹水啦!

因為連衰敗既機會都無,香港獨立,馬上斷水斷電斷糧,1 日都支持唔到
引用:

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-20 04:37 PM 發表

你看內地好多電視節目
說俄羅斯很多中小城市薪資差不多是1000多到2000多人民幣
莫斯科一般就是兩千多 3000多人民幣

那些俄羅斯留學生說他們不會回俄羅斯
說在中國隨便找個工作都比俄羅斯高

還有一個俄羅斯女留學生說
他在中國畢業後沒在中國大城市工作
反而去到中俄邊界的滿洲里,工資9000多人民幣,還不斷上漲

還有視頻中的 烏克蘭TI項目經理才4100人民幣
...
早幾年前,大陸好多電視節目,都講俄妹同烏妹嫁比北佬既故事。

記得好似有個烏妹嫁左比個農民工添

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]