• 瀏覽: 27,194
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+17
正仆街,祝佢第時有病無白車幫佢

引用:
原帖由 老樹258 於 2019-8-14 02:57 PM 發表
尋晚機場毆打遊客、阻擋送醫嘅黃毛原來係民陣的第三把手陳皓桓!又要威又要戴口罩!據傳陳皓桓嘅老友建議佢剃光頭躲避。。。
個樣十分衰

引用:
原帖由 尖咀肥貓貓 於 2019-8-14 04:22 PM 發表
佢早幾年喺屯門,圍個拖喼嘅媽媽同小妺妹,踢人哋個喼,屈人帶水貨,其實喼裏便都係圖書,判左守行為!以為冇人記得,而家扮有為青年,死開啦禽獸不如!😡😡 ...
叫佢禽獸都侮辱做禽獸,只可當佢係破壞地球既變種怪物

曱甴遲早屎清光

哈哈,咁都得,金毛就係?
睇對眼都唔似啦…笑了。

引用:
原帖由 尖咀肥貓貓 於 2019-8-15 03:12 PM 發表

我記得吖!2016年旺角暴動,佢話 ”寧為玉碎、不作瓦全” 呀嘛!點知轉個頭就走咗去德國攞政治庇護,留返梁天琦呢啲傻仔,判咗暴動罪坐六年監!
歷史不斷重演,7.1立法會暴亂,梁繼平又話 “預咗坐監”,結果第日就飛左去台灣,再去美國申請緊政治庇護,唔知美國總統生意佬 Trump 俾唔俾佢呢? 😏 ...
都唔知俾佢打暈左果個人點!?
希望佢醒得到啦!
祝佢 早日康復!

引用:
原帖由 尖咀肥貓貓 於 2019-8-14 04:22 PM 發表
佢早幾年喺屯門,圍個拖喼嘅媽媽同小妺妹,踢人哋個喼,屈人帶水貨,其實喼裏便都係圖書,判左守行為!以為冇人記得,而家扮有為青年,死開啦禽獸不如!😡😡 ...
係傳媒支咪前好似好有邏輯咁
但其實前線行為卑劣

條金毛年紀輕輕,就樣衰成咁。

引用:
原帖由 祖狄 於 2019-8-16 06:16 PM 發表
睇對眼都唔似啦…笑了。
你重識笑?

引用:
原帖由 祖狄 於 2019-8-16 06:16 PM 發表
睇對眼都唔似啦…笑了。
個白痴眼鏡只有白痴才會戴上。

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2019-8-14 06:39 PM 發表
聞陣?全班冚家剷仔,人多冇警察就鬥大聲,一見警察個影就鬥走得快,全世界都未見過咁冚家剷嘅組織,搵都搵個屎忽鬼做阿頭,所以有人叫佢地做(聞陣屎忽仙) ...
聞陣屎忽仙 --  笑到標尿

引用:
原帖由 老樹258 於 2019-8-14 02:57 PM 發表
尋晚機場毆打遊客、阻擋送醫嘅黃毛原來係民陣的第三把手陳皓桓!又要威又要戴口罩!據傳陳皓桓嘅老友建議佢剃光頭躲避。。。
全國14億用億, 認著隻曱甴

人面獸心

話警察扮暴徒"係褲袋攞支營光棒出黎....", 係咪又你佢?

已經發他們照片岀去,在外面一有人見到,一定會好好招待他們,請他們照差館出名的奶茶

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]