• 瀏覽: 18,523
  • 回覆: 257
+5
我相信係唯一止暴方法

引用:
原帖由 赤共 於 2019-8-13 10:40 PM 發表
贊成又點啫,你以為你係習近平啊,你以為係獨裁者啊,你以為自己係主子呀
,到你話事咩,我都支持出動解放軍呀,但係垃圾解放軍咁渣,快啲出解放軍啦,等全世界一齊出兵消滅獨裁中共啊 ...
你自己網上搜索下,1949年建國後,解放軍未輸過一場仗,就算係聯合國軍隊照樣趕到翻去三八線,無知唔系錯,無知不自知更要扮好似好知咁,就系犯賤啦!

用咁多人力物力財力 捉D細有q用咩 又足夠資料 直接打大佬

引用:
原帖由 半夜默默的臂彎 於 2019-8-15 12:31 AM 發表
我相信係唯一止暴方法
一國一制,止暴止亂,社會安定,必定繁榮

引用:
原帖由 kolicson 於 2019-8-15 01:52 AM 發表

你自己網上搜索下,1949年建國後,解放軍未輸過一場仗,就算係聯合國軍隊照樣趕到翻去三八線,無知唔系錯,無知不自知更要扮好似好知咁,就系犯賤啦! ...
根本吾駛打,就算而家馬上打台灣,那些蠻夷最叻咪遣責,夠膽制裁咪變制裁佢自己,捱吾到幾耐咪又跪係到求比生意佢做

引用:
原帖由 17041903 於 2019-8-13 10:18 PM 發表
支持,盡快結束一國二制,其實都名存實亡
學啲學生話齋,別無他法

舉腳贊成

引用:
原帖由 smarthoKEUNG 於 2019-8-15 10:31 AM 發表
舉腳贊成
支持一國一制,止暴止亂,社會安定,必定繁榮

引用:
原帖由 17041903 於 2019-8-13 10:18 PM 發表
支持,盡快結束一國二制,其實都名存實亡
一國兩制早被泛民毀滅,支持共軍來港維護香港穩定,消滅一班貪錢賣國毒魔,子女世世代代做雞

支持呀現在英國已完話接收BNO人士,拉完要走坐完監再比佢地走

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2019-8-15 10:33 AM 發表
支持呀現在英國已完話接收BNO人士,拉完要走坐完監再比佢地走
有刑事案底沒收身份證

引用:
原帖由 青椒 於 2019-8-15 10:23 AM 發表

學啲學生話齋,別無他法
一國兩制,基本法都未識,聽佢地講?由十四億人民支持中央主導推出一國一制,止暴止亂

引用:
原帖由 赤共 於 2019-8-15 04:43 AM 發表
我贊成世界警察美國出兵守護香港民主,出兵支持香港對抗獨裁邪惡共產政權
老美真係聽你點, 過兩年一定捉你去打靶, 掩飾自己既愚蠢.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]