• 瀏覽: 9,667
  • 回覆: 118
+7
唔該有D常識啦,乜野係戰爭定義呀?戰爭罪行包括乜野呀?
唔識就睇多D書,或者上網搵資料睇下啦。

定係班暴徒承認自己係發動戰爭?
如果係戰爭就出解放軍唔使手軟喇。

又籌款,明晒

射催淚彈入地鐵已構成戰爭罪行, 強烈要求聯合國介入

引用:
原帖由 sinchau 於 2019-8-12 02:07 PM 發表
唔該有D常識啦,乜野係戰爭定義呀?戰爭罪行包括乜野呀?
唔識就睇多D書,或者上網搵資料睇下啦。

定係班暴徒承認自己係發動戰爭?
如果係戰爭就出解放軍唔使手軟喇。 ...
咪又係漂白資助行動,所以唔洗常識的

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-8-12 02:02 PM 發表
喺西方國家唱衰臭串中共中央及其賤畜黨羽,已成廣大香港人民共識

網上討論區有網民發起8月17日在全球登報反擊8.11警察犯下的戰爭罪行,暫定目標眾籌100萬美金(約780萬港元),活動發起不足兩小時已迅速達標,目前已眾籌近200萬美元(約1,560萬港元)。

這次發起眾籌的網民自稱是上次G20發起「Stand with Hong Kong at G20」的團隊,他們在簡介指出 ...
一國一制下嘅香港一定多人選擇移民逃離貪污腐敗黑金隻手遮天無法可依政權⋯⋯⋯

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-12 02:10 PM 發表
射催淚彈入地鐵已構成戰爭罪行, 強烈要求聯合國介入
不如搵十幾年前套高達00武力介入好過啦,仲搵乜鬼UN呀

暴徒,你懂的!以美國標準,香港警察太溫柔了,全力支持再加強力度打擊暴徒!

黑金

有撚用咩..  成日話搵鬼佬, 鬼佬返晒大陸cap水啦, on9仔

登報俾暴徒出糧重好了😏

洗錢大法

會唔會好似慈善機構籌款咁, 登番D捐款者名單出嚟呀 

引用:
原帖由 ming1208 於 2019-8-12 02:14 PM 發表
洗錢大法
1. 係自編自導自演

2. 網上叫價,我而家話捐1000億都得啦,反正連捐款戶口都冇,純齋吹

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]