• 瀏覽: 92,031
  • 回覆: 300
  • 追帖: 13
+13
https://www.facebook.com/Anti.OCLP928/videos/875219189480575?s=1498768347&v=e&sfns=mo

大家睇片,唔好又比毒媒老作.

大家快D睇唔係又比記者亂寫,但片中不停屌人既女士懷疑係記者真係比人打,真係大快人心

呢段片TVB都無播,我都學黃牲講下TVB佢地偏黃先

仆街,正崇真係賊咸捉賊,但白衣點解打佢留哂力!真係可份!

引用:
原帖由 wrong.bug 於 2019-7-22 04:13 AM 發表
仆街,正崇真係賊咸捉賊,但白衣點解打佢留哂力!真係可份!
呢個先真係正既真相,撩人者賤打死無怨,好似班暴徒唔衝擊差人又點會用武力

而家香港比班暴徒攪到越黎越亂,仲有傻仔話要攪個臨時立法會,真係笑死人! 暴柒既笑話

大家請廣傳 ,唔好比蘋果作野

黃牲既性格:TVB偏黃我都擺睇佢一集東張西望先

人地追打三白眼,
佢居然邀請人地入去打佢!

引用:
原帖由 xyz_666 於 2019-7-22 05:03 AM 發表
人地追打三白眼,
即時諗起審死官:[我鐘意跳出又跳入啊,打我丫笨]

引用:
原帖由 xyz_666 於 2019-7-22 05:03 AM 發表
人地追打三白眼,
咁講白衣人即係唔算犯法啦,佢自己叫人去打佢

今晚最開心係應該比人打既人都出黎叫人打佢,
包括:林卓廷 , 蘋果作野記者 , 聲大大既叫人打佢既八婆
呢d人全部都係想整死香港既人,真係打得好!!!!!

引用:
原帖由 VoLTE 於 2019-7-22 04:05 AM 發表
https://www.facebook.com/Anti.OC ... amp;v=e&sfns=mo

大家睇片,唔好又比毒媒老作.
林卓廷佢地果邊既人噴水,導致有一名大肚婆跣腳倒地,鞋都甩埋!

大家快D睇唔係又比記者亂寫,但片中不停屌人既女士懷疑係記者真係比人打,真係大快人心

呢段片TVB ...
搞屎政棍

黑衫係元凶

引用:
原帖由 freeworld 於 2019-7-22 05:17 AM 發表

搞屎政棍
所以比人打真係心涼,大肚婆唔知係咪比佢地濕跣到,如果真係跣到好明顯係因為佢地噴野.害人害物

我兩邊到幫唔到手.太混亂,唔知邊個X邊個先,但點到好,暴力係唔arm

主題標籤 #林卓廷
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]