• 瀏覽: 68,534
  • 回覆: 401
  • 追帖: 2
+34
應該收回一國兩制,改行一國一制。

引用:
原帖由 型男1號 於 2019-7-21 09:48 PM 發表

A foolish dog always barking
英文唔好就用中文,文法錯誤。

引用:
原帖由 jcmember88 於 2019-7-21 08:42 PM 發表
連登狗廢到無倫,拉到最多咪坐6年,可以名留清屎,咁能廢就返屋企打飛機算啦,dklm
但是以後無得上深圳蒲了

引用:
原帖由 rabbit13 於 2019-7-21 09:47 PM 發表

國內新聞報導,已經講咗: 零容忍!
咁又點?可以點呀?

引用:
原帖由 石叻 於 2019-7-21 09:59 PM 發表

二舊水人仔去淘寶買返俾佢,想點呀?
最後講一次......你在家玩沒人理........你在私下玩沒有鳥你......!!
但你在電視台表演這樣的行為.........十條命都未必夠用......算吧....你不會太明白.....!!

香港警察是廢柴。

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2019-7-21 09:55 PM 發表

開電視睇下先啦, 睇下邊個 下跪
即是唔見呀!住在大陸老作。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-7-21 10:02 PM 發表

即是唔見呀!住在大陸老作。
你點知我住大陸㗎, 咁叻嘅你, 呢次 圍住 自由 閪冇得頂呀

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-21 10:01 PM 發表

最後講一次......你在家玩沒人理........你在私下玩沒有鳥你......!!
但你在電視台表演這樣的行為.........十條命都未必夠用......算吧....你不會太明白.....!! ...
黑社會呀?回教原教旨主義全球追殺令?

引用:
原帖由 天生強勁的臂彎 於 2019-7-21 08:37 PM 發表
拉九哂班仆街
x 100

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-21 08:15 PM 發表
影到幾多得幾多。
Good job

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2019-7-21 10:04 PM 發表

你點知我住大陸㗎, 咁叻嘅你, 呢次 圍住 自由 閪冇得頂呀
看你的用詞就知道是住在大陸的人啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]