• 瀏覽: 3,294
  • 回覆: 19
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 04:23 PM 發表
佔領上水,沙田,尖沙咀,學校,酒店,住宅,網絡等。
黑衣暴徒見到不少是說普通話,用微信的!
破壞秩序,嚴重滋擾香港人日常生活。
不要以為外國不知,
外國開始做野,
到時大陸失去香港台灣,
唔好問點解! ...
哦,臺灣話。

英國半世紀前暴力驅逐殖民地子民,死傷不計其數,到而家都不知悔改,仲扮人權國家。
https://youtu.be/hzygE1v9JOU

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-15 03:09 AM 發表

吊我無用,大陸做好自己,光明正大係唔會派咁多水軍亂港!
泛民話果d係學生 手冇寸鐵!   咁者係點呀   仔你同泛民  我應該信邊個?

聯合國唔能夠宣佈一個國家係咪獨立, 又或者咁講, 佢呢個宣告係無任何國際法上約束力

由一班智商演繹西方民主的真諦

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 04:23 PM 發表
佔領上水,沙田,尖沙咀,學校,酒店,住宅,網絡等。
黑衣暴徒見到不少是說普通話,用微信的!
破壞秩序,嚴重滋擾香港人日常生活。
不要以為外國不知,
外國開始做野,
到時大陸失去香港台灣,
唔好問點解! ...
宣布獨立係由聯合國做?講笑話都要用腦諗架。
如果香港宣布獨立,三間發鈔銀行就會立時將美金轉走(其實所謂擁有美金都唔係實體擁有),港弊一迅間變成陰司紙。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-15 07:11 AM 發表
the problem comes from CCP!
英解密檔案指中方曾強烈反對香港加速民主
https://www.rfa.org/cantonese/ne ... ncoding=traditional
佔領運動將香港人爭取更大民主的訴求推向一個新階段,據英國最新解密的外交檔案指出,中國在上世紀中,曾 ...
我講查戈斯群島
真係雞同鴨講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]