• 瀏覽: 30,679
  • 回覆: 162
+5
傻嘅都知,兩條友想整死香港,漢奸有樣睇的

係未傾緊人人有丁權做新訴求??

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-14 01:08 PM 發表

遍地開花................香港人..................加油...........................
支持千祈吾好停,勇武嗰班吾好9縮跳橋咁柒

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 03:18 PM 發表

大少奶知啦~佢地仲販毒tim!!!!
以前集中走私   有幾條線都歸左荃勝  。。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 03:18 PM 發表

大少奶知啦~佢地仲販毒tim!!!!
白頭福果d黎

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2019-7-14 02:39 PM 發表

議員,黃絲,鄉黑,毒媒 四強聯手
嘻嘻,在共產黨面前呢D只係垃圾

引用:
原帖由 漆哥 於 2019-7-14 02:49 PM 發表
候強:林鄭仲咩填海?我地有大把,問我買咪得囉!
攪好重建,很多年老舊樓業主
根本無法承擔龐大維修開支
遲早變危樓
所以唔填海
咁多唐樓舊樓
都不乏空間

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-7-14 01:06 PM 發表

正確⋯⋯⋯市民和平理性守法守護香港⋯⋯⋯香港人⋯⋯⋯加油⋯⋯⋯
次次遊行d主辦單都話和平理性㗎啦,
你咁講即係嗰d主辦者唔撚係香港人?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-14 12:57 PM 發表
中亂扮抹黑機器
壹傳媒作品

老候想發叔個位想到發曬狂

引用:
原帖由 最好的時光 於 2019-7-14 12:31 PM 發表
今日,會有光復上水反水貨遊行,但偏偏在遊行前夕,突然爆出鄉事派的侯志強,和遊行發起人梁金成,大前日在粉嶺中心酒樓密會事件,相片更在網上瘋傳。

由於時間敏感,有不少網民猜測,今次聚會,是有人刻意設局再發放消息,務求分化遊行人士的團結。

究竟茶聚是由誰人提出?二人都堅拒透露,對於網民指控,上水鄉事委員會主席侯志強直言,與任何人茶聚均沒有問題,亦沒有目的。他說:「不論左中右、建制、泛民,大家也只係希 ...
呢件都唔係好人,邊度有着數就企邊,遲早生腦癌

引用:
原帖由 最好的時光 於 2019-7-14 12:31 PM 發表
今日,會有光復上水反水貨遊行,但偏偏在遊行前夕,突然爆出鄉事派的侯志強,和遊行發起人梁金成,大前日在粉嶺中心酒樓密會事件,相片更在網上瘋傳。

由於時間敏感,有不少網民猜測,今次聚會,是有人刻意設局再發放消息,務求分化遊行人士的團結。

究竟茶聚是由誰人提出?二人都堅拒透露,對於網民指控,上水鄉事委員會主席侯志強直言,與任何人茶聚均沒有問題,亦沒有目的。他說:「不論左中右、建制、泛民,大家也只係希 ...
直言 .. 兩位係今次遊行入面既角色都係冇關重要 .. 

哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-7-14 03:21 PM 發表

白頭福果d黎
知啦~

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 03:36 PM 發表

知啦~
... 呢單野。。唔簡單

壹傳媒是垃圾!!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]