• 瀏覽: 30,677
  • 回覆: 162
+5
引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:00 PM 發表

侯生係真正原居民, 點會想整死香況﹖反面遊行果D, 99%都係新移民後代.
幕後老闆要拉倒明日大愚,鄉紳猴生之前發展東北咪揚言,政府賠償足夠,祠堂送埋都冇問題。
所以你懂的

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:00 PM 發表

侯生係真正原居民, 點會想整死香況﹖反面遊行果D, 99%都係新移民後代.
姓侯代表新界大地主,手持大量農地,要政府高價收購,特首搞個明日大嶼,唔買班地主的農地,班友見財化水,肯定搞嘢,目的拉林鄭下台,明日大嶼就死定。董生粱生林太都係觸及地產狗利益,班友勾結英美指駛低能大學狗生事。

引用:
原帖由 96313069 於 2019-7-14 01:07 PM 發表

佢想推倒政府啫, 現屆政府唔賣地主佬帳, 換人咪可以成事囉。 香港人可以繼續買貴樓
一路玩落去,明日大嶼肯定胎死腹中,新界農地又一路高漲,得益系咩人?唔洗講到甘白啦。

推!

引用:
原帖由 至愛不渝 於 2019-7-14 02:16 PM 發表

佢自認老屎忽,今次明顯俾人過一棟啦,呢張相擺明係有心人對冇心人,至於邊個係藏鏡人,自己諗,好話唔好聽,條牛屎佬處理唔好,分分鐘重有野爆。 ...
根本唔使呢張相, 係人都知佢支持搞事

引用:
原帖由 waltzno1 於 2019-7-14 01:11 PM 發表
唔知呢啲係咪叫鄉黑呢?
議員,黃絲,鄉黑,毒媒 四強聯手

引用:
原帖由 you2B 於 2019-7-14 02:26 PM 發表

姓侯代表新界大地主,手持大量農地,要政府高價收購,特首搞個明日大嶼,唔買班地主的農地,班友見財化水,肯定搞嘢,目的拉林鄭下台,明日大嶼就死定。董生粱生林太都係觸及地產狗利益,班友勾結英美指駛低能大學狗生事。 ...
係D傻人先不愛大愚
有了大嶼?仲需高價買農地?

大嶼貴?十年後獨市的農地仲貴.二十年後冇人肯賣地.

繼續玩落去,睇下邊個死先!

啲暴民遲早會搞呢啲特權鄉下佬。

候強:林鄭仲咩填海?我地有大把,問我買咪得囉!

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-14 12:54 PM 發表
世上無咁多巧合;
早有預謀 早有策劃吧;
侯志強,梁金成 兩條友蛇鼠一窩 各為私利 想整死香港...
所以有人話由頭到尾都是一場戲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]