• 瀏覽: 10,756
  • 回覆: 51
制裁通用動力,加佢旗下汽車銷售稅。

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-7-13 05:51 PM 發表

你咁很定知美國軍火商冇同大陸做生意?你係國防部主管?
乜你唔知美禁運軍火俾大陸

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-7-14 12:07 AM 發表

乜你唔知美禁運軍火俾大陸
😂依家講緊中國制裁美國喎,中國唔賣野俾美國相關既軍火商,你係未攪錯呀!你知道晒美國軍火商冇一間採購中國零件嗎?外交部長

雷神好似想同 奧的斯 母公司合拼
如果係 就比會比中國個制裁攪鍋

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-7-14 01:13 AM 發表

😂依家講緊中國制裁美國喎,中國唔賣野俾美國相關既軍火商,你係未攪錯呀!你知道晒美國軍火商冇一間採購中國零件嗎?外交部長
賣咩嘢俾美國軍火商?
*摩打(有稀土成份)
*底板(PCB)
*員工底衫褲

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-7-14 02:37 AM 發表

賣咩嘢俾美國軍火商?
*摩打(有稀土成份)
*底板(PCB)
*員工底衫褲
我真係冇你咁清楚喎國防部長,你真係咁很定冇咩?你可以講一句,美國軍火商現在冇採購中國任何一樣軍工零件或貨品或金屬原料嗎?

唔好話畀咁多人知, 美國啲防彈衣中國製造, 軍艦上面啲門開關螺絲中國造,不過都唔係要製裁呢啲,係制裁畀原材料公司,一系列公司及人員,即九成美資的
今司的供應商

多看新聞啊,通用電氣了解一下

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-7-14 02:44 AM 發表

我真係冇你咁清楚喎國防部長,你真係咁很定冇咩?你可以講一句,美國軍火商現在冇採購中國任何一樣軍工零件或貨品或金屬原料嗎?
我立即百分之一千答你,絕對絕對絕對絕對絕對有採購大陸零件,例如無關重要嘅掃帚,地拖,廁所屎坑刷等(全部係武器生產廠員工廁所用)

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-7-14 02:44 AM 發表

同一問題問番你,大陸j20你估有冇用美國零件?

波音有機了

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-7-14 04:42 AM 發表

同一問題問番你,大陸j20你估有冇用美國零件?
我都話依家係大陸制裁美國囉,你訓醒未呀??問題同先後次序都唔識分

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-7-13 05:51 PM 發表

你咁很定知美國軍火商冇同大陸做生意?你係國防部主管?
咁未係囉,有丫嘛,重唔重要你決定嗎?你之前話大陸制裁美軍火商,佢地都冇同美國做生意,點第裁呀,你講架!!!

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-7-14 01:13 AM 發表

其實有時啲嘢邊個賣俾邊個好難講嘅
。例如你唔賣某啲嘢俾對方,但你又要買對方某啲嘢!

(以上即28#)
自己回覆自己,竟然自稱"你"。
只有一個結論:有人忘記先用"正確"分身登入就回覆。
此處有人愛用不同分身回覆自己,早被網友踢爆。屬相反陣營的分身是不是第一次發現呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]