• 瀏覽: 62,072
  • 回覆: 478
  • 追帖: 1
+15
新港督?

嘩,呢條肥西做漢奸做到出曬面,真係遺臭萬年,我驚佢祖宗山墳都俾人掘能開去鞭屍🤣

香港人,醒吧,你哋根本喺度同呢個肥佬漢奸,喺度整死緊香港喇,你條肥佬收曬啲黑金一走了之,你班傻仔走得去邊,繼續係噉等世做炮灰啦🤣

話之佢繼續9嗡,方便佢領狗糧
睇佢個樣都似無錢開飯多架喇

引用:
原帖由 無愛 於 2019-7-13 03:16 AM 發表
要七百萬人為外國三億人口而戰? 叫七百萬人去送死?
黎智英就是想整死香港!

原來係訪問講過咁嘅嘢,唔怪得要將屋企變監獄啦

引用:
原帖由 s.s.fai 於 2019-7-13 02:12 AM 發表

佢著左隊長制服,諗起想嘔
Q 版

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:53 PM 發表
吾怪得肥佬同泛民咁驚送中
就算逃犯條例通過都唔關佢哋係香港搞政治人的事,因為條例列明:係香港因政治、宗教、種族不同是不准送去中國的。

引用:
原帖由 leetinsee 於 2019-7-13 05:31 AM 發表
香港人,醒吧,你哋根本喺度同呢個肥佬漢奸,喺度整死緊香港喇,你條肥佬收曬啲黑金一走了之,你班傻仔走得去邊,繼續係噉等世做炮灰啦🤣
班年青人會聽咩﹗
佢哋熱血有餘,頭腦不足﹗
做既野係:仇者快,親者痛

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
黎智英:香港正在美國的敵營里為美國而戰
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重要。”

...
全部黃仔送去老美啦

為美國而戰鬥,記得帶美國旗,唱美國國歌

強烈要求解放軍捉呢個漢姦走狗

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
黎智英:香港正在美國的敵營里為美國而戰
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重 ...
開玩笑,就憑你黎智英幾條蛋散🤭🤭🤭

鬥佢老母!

好多人對條例都一知半解,更廣泛流傳出去....
事件變成成語"曾參殺人"香港版...

某次網上WARGAME開咪,未齊人其間,有位某地居住的香港人,他問起香港近期發生咩事,又示威又遊行..
其中一網友就話香港有條送中條例,跟著解釋....聽到我嚇佐一跳.....
他大約話條例通過,你在香港批評大陸,大陸會引度你返內地受審,跟著話你都知內地法律,證據要自己提供等等...
O下.....以訛傳訛到咁地步,真系.......

==========
引用:
原帖由 賭神無敵 於 13-7-2019 06:03 AM 發表

就算逃犯條例通過都唔關佢哋係香港搞政治人的事,因為條例列明:係香港因政治、宗教、種族不同是不准送去中國的。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]