• 瀏覽: 1,971
  • 回覆: 29
引用:
原帖由 Samll_pig 於 2019-6-13 03:59 AM 發表
第一次佔中事件之後無所作為
以致歷史重演暴徒企圖意圖並且實行第二次佔鐘。。。
立法會其實真係廢到無倫
無用嘅野係要被淘汰
政府好似真係無有效的應變方案,好被動

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-14 01:20 AM 發表
咁咪馬上人大釋法,加個追溯期囉。
求其安個罪名,一定DQ到嘅。
你唔係對共產黨冇信心啊嗎?
肯定唔會,證明你未清楚法理,提請人大釋法不是玩泥沙,不可能無風去起浪,現在法庭亦未有呢類型案件,無需要人大釋法去加個乜追溯期

講真,如逃犯條例順利通過,七太先頭痕,唔知七太點面對大劉

取締教協先。 教出一班未來棟樑。 叻仔

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-14 01:46 AM 發表
共產黨同你講法理, 你唔係咁天真下嘛?
if yes, 根本無需乜鬼條例, 仲洗乜麻煩立法

引用:
原帖由 flowerson 於 2019-6-14 01:53 AM 發表
取締教協先。 教出一班未來棟樑。 叻仔
教協可以動用年青人,系幕后黑手一個重要棋子

星期二,15歲年青人應該在讀中學,點去搞事?

系教協先放到呢班年青人出去

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-14 02:01 AM 發表
你呢個提問好!
根本綁架同洗頭艇就最好用

搞條例係因爲妓女想攞返個貞節牌坊
示威咪無用?示威點干擾洗頭艇

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-14 02:08 AM 發表
繼續用洗頭艇, 唔搞咁多野, 鬼得閑同你示威
你以後小心D,最好包艇,咪貪平搭泥蜢,坐錯左公安專用綁架艇就PK啦

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-14 02:17 AM 發表
你都知道公安專用綁架艇?
你以為國內貪官少? 罪犯少?

衝擊班左膠個辦事處就最啱,嚇撚到賴屎

應該學美國,進入緊急狀態,引用全國性法律,拉9晒泛民主派,解放軍武力鎮壓暴徒。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]