• 瀏覽: 23,266
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
+36
問吓暴徒瘋狂掟鐵枝,用鐵馬投向警察它們有良知嗎?

呢條友剛青山出院,語無論次

引用:
原帖由 smart889 於 2019-6-12 10:33 PM 發表
問吓暴徒良心,摧毀香港法治有何感受
成班人都唔知自己反緊乜,如果因為鄙視大陸而造反,本身就係心術不正,心腸惡毒,如果本身信教更係對天主的背叛,邪惡必受懲罰 ...
白痴,關天主乜事!

中共拆教堂燒十字架,與佢為伍既信徒就背叛天主喇!

國際標準,鹵味個總統話掟石如同開槍,可以開火還擊,自己去東網睇吓

致筆者:
我反轉隻鐵馬嚟隊你老母杏加橙嚟示意友善和平,希望你可以接受我嘅心意,能夠做到不走不避。

引用:
原帖由 JOnathanSyy 於 2019-6-13 01:30 PM 發表
同班中共5毛係度講有咩用

哩個論壇一早冇人玩啦

同番左大陸一樣
咁你條又上嚟

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-6-13 02:17 AM 發表
對比看看  

美國警察  有誰 被暴徒 圍攻

被暴徒打得頭破血流

港警也太弱勢  
你冇喺電視上面睇到咩 嗰啲仆*記者第一句問警務處長嘅問題 又係有冇使用適當嘅暴力 根本上就戇狗 暴力有適當的嗎 十幾個暴徒 圍住個警察嚟打 佢哋有冇考慮過用適當嘅暴力 警察 冇用實彈射擊已經係好畀面呀

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
你們心裡究竟想著甚麼呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
法國人不用暴力
https://www.facebook.com/watch/?v=1848533571914121

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-6-12 06:28 PM 發表
戇鳩鳩死撚開啦暴徒,比鐵通掟中眼個警察差啲死呀,手無寸鐵DLLM
X2 3 4 5 6 7 8 9 .............

引用:
原帖由 33Chris 於 12-6-2019 18:28 發表
戇鳩鳩死撚開啦暴徒,比鐵通掟中眼個警察差啲死呀,手無寸鐵DLLM
咁果個市民夠比警察直頭對到準射爆眼差D死啦。
唔公平?交換武器囉。

引用:
原帖由 lung_block 於 12-6-2019 22:14 發表

旺暴有警察永久傷殘,昨天有八警受傷,一警恐永久毀容!
挖掘🧱數以千計,鐵枝,用鐵馬投向警察!
難道有立場便可盲目!
你有受傷,人地都有架。

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 18:24 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
你們心裡究竟想著甚麼呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
Well said

你班仆街打到警察爆晒缸唔出聲,家吓仲扮無辜,正食屎狗

垃圾文。

垃圾信,是非不分。每個人無論有幾崇高的理想。若到了死亡的臨界奌。都會反撲。
在網上己説明死亡通碟。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]