• 瀏覽: 11,146
  • 回覆: 152
+54
林鄭,我支持你,我支持做實事既人。

犯民,piece of shit,you did nothing but just fucking around

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-6-13 04:54 PM 發表
我一早已講咗, 杰青咁驚逃犯條例, 就即時撕爛回鄉證以後都唔返大陸, 老蕭在網台講杰青唔返大陸, 中共都可以做假證據屈香港人在大陸強姦條女, 真係有好多低B仔相信老蕭的鳩吹.  ...
啲仆街成日話驚老屈,如果真係要老屈使唔使立法。

引用:
原帖由 最愛熊黛林 於 2019-6-13 02:23 PM 發表
反對政府修訂《逃犯條例》的市民,昨午在金鐘立法會與政府總部一帶,與警方發生衝突;同日晚上,特首林鄭月娥在無綫電視的專訪為其堅持修例作辯解。《信報》創辦人林行止於今日該報專欄稱,林鄭對百萬市民上街以及法律精英黑衣遊行以示反對,竟不屑一顧,卻在專訪以母子關係比喻她與示威者的關係,更稱「不能滿足年輕人任性的要求」。他認為林鄭的其他解釋只彰顯了其剛愎自用,面對如此重大的「社會壓力」竟然無動於衷,自說自話, ...
弱智廢青無得救

林鄭老屈暴動

唔好跪低,盡快二讀 早日去毒還香港人正常生活

引用:
原帖由 Vince78 於 2019-6-13 05:10 PM 發表

大劉已傾掂數不用移交點睇 到時他仍然是逃犯 彰顯公義喎
係市民憂心,至提升移交量邢至不少於7年,(大劉判唔夠7年),所以唔係政府放生佢,係所謂嘅『泛民』為佢爭取的!

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-6-13 16:20 發表

滿腦子想住殺人就唔好上嚟香討散播啦 唔該
可能版主有唔同睇法呢

仲想代表香討? 幾時代表埋宇宙發言?

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-6-13 05:29 PM 發表
林鄭老屈暴動
老屈?又掟磚又掟鐡碼又飛鐡枝都唔係暴徒?
示威群眾D命就係命?警察D命就唔係?

治亂世用重典!外國一早用實彈!

引用:
原帖由 最愛熊黛林 於 2019-6-13 14:23 發表
反對政府修訂《逃犯條例》的市民,昨午在金鐘立法會與政府總部一帶,與警方發生衝突;同日晚上,特首林鄭月娥在無綫電視的專訪為其堅持修例作辯解。《信報》創辦人林行止於今日該報專欄稱,林鄭對百萬市民上街以及法律精英黑衣遊行以示反對,竟不屑一顧,卻在專訪以母子關係比喻她與示威者的關係,更稱「不能滿足年輕人任性的要求」。他認為林鄭的其他解釋只彰顯了其剛愎自用,面對如此重大的「社會壓力」竟然無動於衷,自說自話, ...

電視影不到掟磚,只有搬鐵碼,只有一人飛鐵通,絕大部份人手無寸鐵,和平示威

引用:
原帖由 wilson_ 於 2019-6-13 05:42 PM 發表

老屈?又掟磚又掟鐡碼又飛鐡枝都唔係暴徒?
示威群眾D命就係命?警察D命就唔係?

治亂世用重典!外國一早用實彈!
電視影不到掟磚,只有搬鐵碼,只有一人飛鐵通,絕大部份人手無寸鐵,和平示威

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-6-13 05:47 PM 發表

你自己睇下nowtv 條片,有片有真相!

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-6-13 17:46 發表
亞SIR拍咗好多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]