• 瀏覽: 10,684
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 133331628 於 2019-6-13 03:59 PM 發表
林鄭賣港賊唔係須主子命令,那有如些膽量跟香港人作對
未必既 佢都可以主動獻媚中央
香港政府主動打開人權缺口 比中央名正言順拿人
唔通佢say no咩...
仲問'我點樣賣港' 真好笑

引用:
原帖由 30678426 於 2019-6-13 03:32 PM 發表
共狗:淋病睇路呀
咩呀?你響呆灣放飛劍殺人呀?LOL ! 

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-6-13 03:27 PM 發表
香港政府係基於社會需要而進行修例,我都相信中央冇指示過,只係非常支持香港政府嘅決定。
咁你都重唔明?

中央要同林鄭切割,佢下星期好大機會辭職。

引用:
原帖由 133331628 於 2019-6-13 03:59 PM 發表
林鄭賣港賊唔係須主子命令,那有如些膽量跟香港人作對
佢好快會引疚辭職。所有責任由林鄭負上。

呢件事就此落幕。看來99%係咁。

指示就干預

冇指示咪放棄777 lor

即係好似衝擊立法會啲仔on9家長一樣,冇指示佢地去抗爭,但支持佢地抗爭一樣!!

引用:
原帖由 ncream 於 2019-6-13 04:05 PM 發表

咁你都重唔明?

指示就話中央干預, 冇指示就切割
幾好笑

風向已轉

割蓆

引用:
原帖由 ncream 於 2019-6-13 04:05 PM 發表

咁你都重唔明?

唔好睇咁多爛果報大妓院d作文,人就會識得思考架啦。你仲係唔明就睇下樓上說的,指示同支持嘅分別。仲有就係中國政府從來都係吃軟不吃硬,對外國勢力絕不手軟的。

林鄭又要學CY 咁落馬

引用:
原帖由 ncream 於 2019-6-13 16:05 發表
咁你都重唔明?

懵懂腳痛
咁今次會係乜痛

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2019-6-13 04:09 PM 發表
割蓆
入唔到大陸干預

引用:
原帖由 平凡的一隻貓 於 2019-6-13 03:23 PM 發表

依家出黎講呢D野,林鄭被遺棄啦?

中國駐英國大使劉曉明接受英國廣播公司(BBC)節目Newsnight訪問時表示,香港回歸後,《中英聯合聲明》就完成了其使命,「一國兩制」在香港的實踐非常成功,並稱中央從未指示香港修例。 對於周日香港大規模遊行,抗議修訂《逃犯條例》,劉曉明稱,整個事件被歪曲,香港修訂條例是為了完善法律,堵塞現行法律體系的漏洞。 他續說,包括BBC的傳媒, ...
後來變得很惡劣,襲擊警察⋯⋯⋯請問劉先生有無親眼見到警方功擊手無寸鐵市民兇狠程度⋯⋯⋯69 103萬民憤不被尊重才導致612令人痛心事件⋯⋯⋯始作俑者777要全面負責引咎辭職⋯⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]