• 瀏覽: 3,179
  • 回覆: 69
+6
引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2019-6-12 02:52 AM 發表

你口中嘅共九統治緊你!吹咩!叫你去東就東!奶西就奶西!
積下口得!你會認滿腳牛屎鄉巴佬做老豆冇人話你既!你喜歡打假疫苗冇人理你的!因你有自由🤭

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-6-12 10:44 AM 發表

黃畜唔好離題啦! 想搬龍門
我同你既討論已經完結,共九請你死L開。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-6-12 10:51 發表

但係我仲想你黃畜傾窩, 喂, 你幾時變黃? 變成今日嘅黃畜

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-6-12 10:51 發表

有冇打算去德國做難民?

引用:

上街做show一工係唔係$1800

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-6-12 10:26 AM 發表

一句到尾,
盲反玩噤大,
都係想出老解,香港變敍利亞啫,
成全佢地又如何?

香港亦是革命發源地,可以推翻滿清,亦都可以推翻共產,執政者如繼續視人民如芻狗,推行暴政,倒台是遲早的事。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-6-12 09:17 AM 發表

不要抹黑,遊行100萬人,選擇暴力的就算1000人,也只佔百分之0.1
DLLM,就系你個幾千人走去圍立法會,影響在幾多今朝要返工返學嘅人?!!我要行路過金鐘同中環呀,自私西,死pk!!

引用:

你係小學畢業? 特殊學校畢業?

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-6-11 11:41 PM 發表
以前我覺得做呢啲野好無聊,今次我覺得非常有意義。
天滅共九。
個天滅撚到,係香港打吓飛機就㓕中共?咁撚容易,就幾十年前滅咗喇,地下好多米青,記得你打完抹乾淨佢!

引用:
原帖由 j9999j9999 於 2019-6-12 11:20 AM 發表

個天滅撚到,係香港打吓飛機就㓕中共?咁撚容易,就幾十年前滅咗喇,地下好多米青,記得你打完抹乾淨佢!
可能佢自己吞翻!

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-6-12 11:01 AM 發表

DLLM,就系你個幾千人走去圍立法會,影響在幾多今朝要返工返學嘅人?!!我要行路過金鐘同中環呀,自私西,死pk!!
惡法影響全港七百萬人權益呀,共九。

引用:
原帖由 j9999j9999 於 2019-6-12 11:20 AM 發表

唔容易架,不過世界上有呢個能力做到。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]