• 瀏覽: 7,703
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
+5
Shxt Lai

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2019-6-11 11:33 PM 發表

可能佢同金正恩一樣,3歲識開車
5歲識抬頭

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2019-6-11 11:33 PM 發表

可能佢同金正恩一樣,3歲識開車
一個未夠12歲嘅細路嘅精子根本唔可以懷孕

引用:
原帖由 swerner 於 2019-6-11 10:51 PM 發表

I do not believe in Him. BUT I DENY BELIEVE IN YOU.
You treat people like shit and think we are all stupid idiots.

Do not underestimate us, we are not naive, we have our own mind , our will  ...
在這迷信,歪理,謡言當道的世界,
打警察都可以扭曲為正確,
當政府,記者,老師甚至家長也怕事不把關,甚至助紂為弱,下一代只有自求多福

諗深一層,
香港政棍毒媒 其實重恐怖過 共産黨,
無發生嘅嘢(拉政冶犯),已經預先屈定政府大陸,仲要馬上定罪,行刑( 暴徒至愛的罷工罷課 ,衝擊港元, 堵塞馬路 ,打差人)

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-6-11 11:37 PM 發表

可能肥佬天生異品

成日以為中共倒,香港就可以獨善其身

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-6-11 11:41 PM 發表

在這迷信,歪理,謡言當道的世界,
打警察都可以扭曲為正確,
當政府,記者,老師甚至家長也怕事不把關,甚至助紂為弱,下一代只有自求多福

諗深一層,
香港政棍毒媒 其實重恐怖過 共産黨,
無發生嘅嘢(拉政冶犯),已經預先屈定政府大陸,仲要馬上定罪,行刑( 暴徒至愛的罷工罷課 ,衝擊港元, 堵塞馬路 ,打差人) ...
自求多褔 !

如果自己有仔女,小心不讓他/她們迷上宗教,迷上這類政治.....
宜家做父母好慘,放佢出去返學係會學壞,然後佢地回家後要盡量調教返佢地....
父母工作已好忙,還要花時間教懂他們什麼是非黑白,教懂佢地要有腦,不要受朋輩影響....
( 反而送佢讀書係會學壞的, 問你怕未? 但又唔可以唔放佢出去 )

引用:
原帖由 方茂 於 2019-6-11 11:45 PM 發表
成日以為中共倒,香港就可以獨善其身
d人嗰種幼稚又短視的程度.....,......簡直不可思議

好似幾歲小朋友冇得食多杯雪糕, 就嬲左父母,
然後就諗如果父母死左就好啦....以後食幾多杯雪糕都冇人話, 爽呀

btw,肥佬全家都在美國,佢自己又有美國護照,
佢真係唔擔心香港衰,佢目的只想中國衰,要香港陪葬都冇所謂.......

快d 有23 條拉左呢位仁兄啦

引用:
原帖由 montejo 於 2019-6-11 11:11 PM 發表

有無人話我唔,呢位師兄講得對嗎??

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=50&tid=28275318&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
正確,最怕係班間諜活動人士! 的年輕人太傻!7年罪行你估好容易犯!

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-6-11 11:37 PM 發表

借種得唔得

推翻中國共產黨
我一定贊成

引用:
原帖由 kcfreechat 於 2019-6-11 11:58 PM 發表

正確,最怕係班間諜活動人士! 的年輕人太傻!7年罪行你估好容易犯!
班友又唔返內地,點會犯到內地法呢? 都唔知驚乜?人驚佢又驚.....
點解香港人會蠢得咁緊要呢? 公元前d人就話易比人影響啫, 宜家都21世紀了...

引用:
原帖由 30678426 於 2019-6-12 12:02 AM 發表

推翻中國共產黨
我一定贊成
只識為反而反,一d理由都冇......痴撚線 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]