• 瀏覽: 6,558
  • 回覆: 148
中聯辦和港府漠視民間、法律界、商界和台灣政府反對,以移交殺人案疑犯到台灣為藉口,強行繞過立法會法案委員會審議,堅持將修訂《逃犯條例》草案,直接搬上大會,務求極速修例,捉拿在港人士「送中」受審,輕易充公他們在港的財產。繼上月底13萬人上街反惡法後,民陣決定在下月9日,發起第3次大規模反修例遊行,由銅鑼灣東角道出發,遊行至金鐘添美道,冀有30萬名市民響應,要求政府撤回惡法,守護香港反送中。

http://s.nextmedia.com/realtime/ ... 6647&a=59625599
希望有一百萬人出來遊行,支持下啦。

就算 真係過 30萬~

到時 警方 咪又係 只報 2-3萬

如果是真正嚴重的話是不用等到下月9日的, 明天已可有一百萬人上街了.

三月,四月,六月,為同一主題攪三次遊行真係少見,證明金主急了

吹夠100萬吖嘛 自己從來都唔檢討下 次次遊行都作大幾倍 只要稍為對比一下 就知道幾多人呀 西班牙魯營球場 場面夠曬虛撼 都係九萬人咋

逃犯現形show

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-21 06:25 PM 發表
仲遊行?對付港共政權有用咩
有冇其他建議?

引用:
原帖由 ivanchem9 於 2019-5-21 06:41 PM 發表
三月,四月,六月,為同一主題攪三次遊行真係少見,證明金主急了
最慘見到你呀爺要發動整部機器護航,什麼淫大都要出動,證明心急了。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-21 06:59 PM 發表
吹夠100萬吖嘛 自己從來都唔檢討下 次次遊行都作大幾倍 只要稍為對比一下 就知道幾多人呀 西班牙魯營球場 場面夠曬虛撼 都係九萬人咋
球場班人是坐定定,遊行是流動的,唔識計數就少句啦。

引用:
原帖由 dmjudas 於 2019-5-21 06:59 PM 發表
逃犯現形show
你唔出來又掂現?

政府唔會因遊行人數而撤回法案啦,實際上遊行人數多,只係想籌款多,呢個先至係主要嘅.

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-21 07:41 PM 發表

有冇其他建議?
接力絕食

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-5-21 08:03 PM 發表
政府唔會因遊行人數而撤回法案啦,實際上遊行人數多,只係想籌款多,呢個先至係主要嘅.
你還有什麼可以說?知你呀爺水喉射著,不過底層個班都係收五舊

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-5-21 08:09 PM 發表

接力絕食
之前肥私煙都試過啦,都無用。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]