• 瀏覽: 19,463
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-19 01:20 PM 發表

呢個當然.

但人地而家唔係丫嘛.
IPHONE太貴又性價比麻麻,華為,小米都算合理價

刪除

引用:
原帖由 艾斯 於 2019-4-18 07:22 PM 發表

Samsung上週末已經開始接受Galaxy Fold的預訂,但很快就銷售一空,表明這款手機在4月26日正式上市前仍然供應緊張。但CNBC指出,現在看來,考慮購買這款手機的消費者應該三思而行。
  Samsung拒絕發表評論。

個報導係咁講的? ...
預訂你知唔知點解

大家吾好要求三x咁高
無爆炸好好ga la

相信摺合測試一定會做,
想知用咩方式測試~

死仕行先

垃圾三星

3縮出事,黃9癈青好撚緊張!
緊條撚咩!黃9癈青有錢買先算啦!吊!

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-4-18 10:20 PM 發表

三星一定唔會x街
華為用三星屏幕閃存內存
小米用三星屏幕閃存內存
蘋果用三星屏幕代工
索尼用三星鏡頭同cmos。
幫三星打工啦
3縮比4G and 5G專利費華為,華為只有p30先用低級3縮mon. 3縮唔福街就唔洗第一季就發 盈利警告,而家S10糸列全線福街,s5g 又福埋街,s fold就死溝埋,如果年尾,3縮仲保到全球第一銷量,我以後叫你同你既分身做宇宙偉人,如果華為第一,我就換你個尊容做頭像,等你日日被人笑

3縮被你累死就真,越唱越衰越 折墮。

引用:
原帖由 神名綾人 於 2019-4-19 11:52 AM 發表
兩日壽命嘅機皮幾野買返嚟,攞出街用仲唔係身份嘅象徵
咁拎舊磚出街咪得囉,效果一L樣。

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-4-19 11:53 AM 發表

我唔係日日唱好三星,
總之最好既我就支持,為香港人站在最正確道路上
香港人就係67事件被3縮出賣唔賠機,有骨氣既都唔會再買3縮,除非係智障既。

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-4-19 11:55 AM 發表

我淨係見到最多三星,蘋果有得少左好多,然後到小米,根住到Sony, LG,華為真係無人用,分分鐘htc都比華為多。

咁既情況,華為隨時月月要燒幾十億去營運 ...
華為上年多賺30%呀,你估好似係3縮咁,第一季倒退60%咁柒咩?

啱啱最新新聞話三叔暫時唔發佈fold了。本來仲諗住過多幾日,可以食住花生等睇戲,而家冇得睇喇。

三叔要停售摺機,應該又係間廠放石仔入摺位,三叔員工都唔識用,攪到咁嘅後果啦!

等睇再點樣膠撐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]