• 瀏覽: 13,838
  • 回覆: 202
+2
似乎藥物對樓主已經唔能夠起到作用

引用:
原帖由 請你說真話 於 20/4/2019 19:58 發表
據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
香討大陸膠直頭話要打沉隻艇仔同美國佬開拖

引用:
原帖由 SuperAvengers 於 2019-4-21 04:58 PM 發表

係咩。
出自邊個帖,第幾樓,
我淨係見到你講乍。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
樓主有病,快睇醫生

樓主你個肛門俾班大兵插爆咗未

引用:
原帖由 SuperAvengers 於 2019-4-21 04:58 PM 發表

我淨係見你一個咁講咋,乜原來你係大陸膠

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表

你都on9, 阿爺唔點頭,隻美狗船可以入香港,收皮啦!

引用:

你弱智到咁,醜唔醜?

引用:
原帖由 mo88 於 2019-4-20 08:55 PM 發表
樓主快D換條裙過灣仔等尾軍黎保護你喇
佢老母,生意好

希望美國海軍可以長駐香港保護香港人就好啦

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-4-21 06:43 PM 發表

你都on9, 阿爺唔點頭,隻美狗船可以入香港,收皮啦!
你即係話大陸都贊成美軍來香港保護香港人?

引用:
原帖由 西門町 於 2019-4-21 08:25 PM 發表

你即係話大陸都贊成美軍來香港保護香港人?
用下腦好唔好。
你美爹咁把砲,黎保護香港人。
就唔使阿爺批準先黎啦。
或者把砲到好似當年英國咁,直接俾份條約中國簽,宣佈香港為美國殖民地。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]