• 瀏覽: 15,075
  • 回覆: 123
+5
引用:
原帖由 點支煙 於 2019-4-20 05:14 PM 發表

傳媒早幾年都傳過佢偷吃人夫,唔只一次,只係冇證據確鑿。
有可能同馬明一齊前,都有偷食習慣都唔奇,你睇佢幾主動進攻老鼠安,根本習慣黎,老手! ...
外國岀生外國長大係咁架啦
食開洋腸唔慣用手指食自己,聽講話安仔都幾大條....

引用:
原帖由 mah49 於 2019-4-20 12:44 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190419/photo/bkn-20190419210226468-0419_00862_001_01b.jpg\

無綫高層樂易玲今晚到紅館欣賞吳業坤演唱會,期間被問到旗下女藝人黃心穎於偷食事件中形象盡毀,致所有工作及劇集都要抽起?她說:「坦白講,係嘅!Job、商演、出埠嘅工作,都換咗其他藝人取代!(賠 ...
咁做法對唔住香港人喎,香港係講人權自由㗎,家吓連扑野都受打壓

淫娃

引用:
原帖由 太子沉睡的巨龍 於 2019-4-20 04:41 PM 發表
重用麥明詩吧
呢個仲衰,又醜又冇波

終於比你出到位喇臭西

引用:
原帖由 mah49 於 2019-4-20 03:20 PM 發表

點同, 今次係搞人夫
嚴格來講唔算人夫,事關許志安同鄭秀文原來無攞結婚證,即係跟本無進行果個發誓承諾,所以黃心穎既行為同楊思棋分別不大,只係楊思棋搞大左,黃心穎無搞大,如果之後查到原來黃心穎都有左呢件事就爆囉~

而條臭閪好能醜樣,做她老公一定偷食,應該明食

啱啱中咗過億lottery. 想包佢幾個月,當幫吓佢。會揾人撘路。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-4-20 05:20 PM 發表

咁,公司先有佣抽嘛~
對的,,商業角度先行

引用:
原帖由 mah49 於 2019-4-20 12:44 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190419/photo/bkn-20190419210226468-0419_00862_001_01b.jpg\

無綫高層樂易玲今晚到紅館欣賞吳業坤演唱會,期間被問到旗下女藝人黃心穎於偷食事件中形象盡毀,致所有工作及劇集都要抽起?她說:「坦白講,係嘅!Job、商演、出埠嘅工作,都換咗其他藝人取代!(賠 ...
大姐大話一就一、
話二就二、
冇得翻案

引用:
\

乜樂小姐個樣變到咁恐怖

引用:
原帖由 辣椒雨 於 2019-4-20 01:33 PM 發表
本身唔算太紅,就算唔離開娛樂圈,都無咩人夠膽再用佢
有。
不介意的話,可以考慮去日本發展演藝事業。

或加拿大、美國都不錯。
大把人會鐘意睇。

引用:
原帖由 wasana 於 2019-4-20 12:52 PM 發表
扺死。
重搵條傻仔出嚟扮證人,
死多兩錢啦
👍🏻