• 瀏覽: 15,058
  • 回覆: 123
+5
引用:
原帖由 點支煙 於 2019-4-20 04:36 PM 發表

人是貪心的,當你有錢就想要第二樣。佢都30,9成9有結婚念頭,但爆左呢單野,玩撚完啦,有錢都唔會開心!
如果係咁又好奇怪,想結婚應該揀馬明啦,
馬明事業當起前境唔太差,安仔事業都行到尾啦好難再有突破

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-4-20 12:58 PM 發表
可以安心瞓身做雞鳥
做G咪做G~

大家要俾些正能量給心穎BB~

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-20 04:35 PM 發表
聽講日本都有報導呢單野,佢真係可以去拍AV喎
不過的士後座搞嘢互dap 條橋/setting已經舊到爛
廿年前日AV已有至少三個不同版本
天皇+歪星版本都唔係咩好卓頭/新奇嘢啫

觀眾已經唔想睇佢啦

姣婆都揾左吾少錢,有幾千萬身家啦,吾洗做都得啦,又吾洗養家,有屋企人養

26軨年年新女仲勁過媽媽生,多到連名都記唔哂,少一兩件咪當換血囉

引用:
原帖由 tim9394: 於 2019-4-20 04:04 PM 發表
佢本身已有5個單位

即係有最少1500萬身家
驚西咩
吾止,應有幾千萬

一定要告果間報紙,攬住一齊死。哈!

去得成碰吓運氣

天無絕人之路

唔做偽人轉型做g囉

餓唔死既

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-20 04:44 PM 發表

如果係咁又好奇怪,想結婚應該揀馬明啦,
馬明事業當起前境唔太差,安仔事業都行到尾啦好難再有突破
傳媒早幾年都傳過佢偷吃人夫,唔只一次,只係冇證據確鑿。
有可能同馬明一齊前,都有偷食習慣都唔奇,你睇佢幾主動進攻老鼠安,根本習慣黎,老手!

轉戰日本拍AV 繼續演藝事業,唔會無得做,只係睇你做唔做

引用:
原帖由 mah49 於 2019-4-20 12:44 PM 發表
\

無綫高層樂易玲今晚到紅館欣賞吳業坤演唱會,期間被問到旗下女藝人黃心穎於偷食事件中形象盡毀,致所有工作及劇集都要抽起?她說:「坦白講,係嘅!Job、商演、出埠嘅工作,都換咗其他藝人取代!(賠 ...
幼稚,,
女人肯姣下d男人,好快嫁富商

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-4-20 04:43 PM 發表
女高層話職員偷食要先由公司安排才乎合遊戲玩法
咁,公司先有佣抽嘛~

馬明甘心做武大郎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]