• 瀏覽: 44,679
  • 回覆: 214
引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-18 11:16 PM 發表

全香港家下只得蘋果一間敢爆料。。。
蘋果唔爆,D人仲已為老鼠安係好老公,
馬國明仲已為條女好純情,見到d傻西人仕日日追住蘋果都吠都幾好笑

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-19 12:34 AM 發表

從一件事可以睇到,都係同一個主角,
東方會發放正能量,而毒果只會發放負能量~
毒粉報點正能量法?

sammi原諒許志安?就算係,關乜野毒粉報事?

好多花生友大跌眼鏡
連最大受害者話原諒都要比人批判,究竟d人有幾支持受害者?係咪真係要人離婚先心涼?先係花生友想要的結局?

唔用岡本

多咗男人叫老婆信主

引用:
原帖由 hellexpress 於 2019-4-18 11:52 PM 發表
爆料, 果D係咩料.....
蘋果究竟係一本八卦雜誌定係一份報紙? 兩者有分別
毒果只可以當八卦雜誌咁睇

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-18 11:25 PM 發表

做娛樂圈,男女關係根本就亂晒輪
張繼聰好乖仔

引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2019-4-18 11:26 PM 發表

我覺得佢地根本大家各有各玩
無話邊個賤唔賤
問題係背住各有另一半,如果兩個都single 應該無咁大件事

引用:
原帖由 daniel47877 於 2019-4-19 10:14 AM 發表

問題係背住各有另一半,如果兩個都single 應該無咁大件事
我只覺得佢地娛樂圈d人關係好亂

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2019-4-19 12:05 AM 發表

佢應該一早知心穎係咩人啦,可能之前佢地一齊只係宣傳手法。
許志安成日借SAMMI過橋

我都覺得可能黃柏高等人要求鄭秀文幫手

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2019-4-19 02:08 AM 發表

陳奀健嗰次係叫做出賣肉體,純交易搏上位無感情
馬面陳 likes to eat 排骨 ?

淫心穎都唔知羞,成日非禮人地條仔

引用:
原帖由 choplogic 於 2019-4-19 08:10 AM 發表

正常老婆都唔會咁快原諒個老公偷食喇,許太以前患過抑鬱症,即係對情緒管理麻麻喇,而且黑咗fb,但轉頭又原諒。我怕佢演唱會後會發作,因為現在只是抑壓著,並沒有恰當地處理。 ...
我都覺。常人無可能只用兩日由可解決咁大嘅事,由發現到決定原諒2天而已

商業決定,原諒就假的
偽人為錢為名有乜做唔出

Sammi 肯咁低威都係為演唱會,好cheap

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]