• 瀏覽: 44,644
  • 回覆: 214
有愛無性…等神父挍靚仔

引用:
原帖由 我愛朱咪咪 於 2019-4-19 12:36 AM 發表
乜L 都係神嘅安排啦,相當on 9 , 咁都話原諒,自欺欺人
鄭皺紋根撚本就係死要面又軟弱無能

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-19 12:34 AM 發表

從一件事可以睇到,都係同一個主角,
東方會發放正能量,而毒果只會發放負能量~
成單嘢都係負面,點正能量呢?好夾硬吓!

引用:
原帖由 at01 於 2019-4-19 12:42 AM 發表
鄭秀文識佢23年
點會唔知安仔諗咩

結婚都分開財政即係信唔過個男人
有無真係簽紙都成問題啦

引用:
原帖由 TommyHui35 於 2019-4-19 01:06 AM 發表
要原諒,才可繼續開演唱會呀! 唔原諒,演唱會變左哀悼會啦! 現在拿埋大方寬恕讚賞,ok喎!
忍多安安一年半載,再話佢又偷食才離婚lor!
呢招廷風都用過喇 ...
根本就係咁!
鄭皺紋就係擺耶穌上枱

引用:
原帖由 富加美 於 2019-4-19 01:10 AM 發表
離婚喇,認左錯就一世要食排骨,食左20幾年
咩都厭喇!
好撚憎呢條臭四

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-4-19 12:02 AM 發表
馬明出奇地冷靜

可能記者影唔到果d

佢自己都食唔少女啦 😂
依個根本係傻鳩

引用:
原帖由 mah49 於 2019-4-18 11:33 PM 發表
鄭秀文原諒許志安.

但我地唔會放過呢對狗男女
係你咋。唔好拉我地落水。

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-4-18 04:52 PM 發表
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190418002905-260404
鄭秀文和許志安情纏28年,5年前終於開花結果結婚,豈料日前男方爆出軌港姐黃心穎,被網友封為「安心偷吃」事件,繼許志安、黃心穎出面道歉後,神隱第3天鄭秀文的近況更讓粉絲擔心。今(18日)港媒指出最近有人和鄭秀文聯繫,打悲情牌懇請鄭秀文看在夫妻情面上出聲明原諒腥夫,但鄭秀文拒絕回 ...
傳,
傳鄭秀文被求出聲唔好挺許志安 

最後都係比面柏高還恩

錢作怪,D老闆怕拖冧演唱會!向秀文施壓

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-18 11:11 PM 發表
真心
我估計因為Sammi有宗教信仰,
佢班宗教「好友」就會勸Sammi有寬容的心去原諒老公,
再者,其宗教不鼓勵夫妻離婚,
所以,就算Sammi心底有幾恨都好,都要為宗教犠牲…

but 我見過好多教徒,平時開cell如果和盤托出講了甚麼秘密,背後就將是非傳出去…

死要面,其實鄭臭西個心好痛,完左個唱就飛這狗男人

都似

引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2019-4-18 23:20 發表

印象中鄭小姐係拍拖時都偷食過
sammi現在係受害者呀!,之前又話佢無身材,又話無人要,現在又話佢都溝仔,都唔知你地想講乜?如果sammi和安仔分手,咁就益左佢地名正言順係一齊,不竟曾經愛過,亦唔想攪到佢無得番身,大部份女人都係比較心軟!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]